Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Coop rolt gemaksconcept Coop Vandaag mogelijk verder uit

27 februari 2020
Het in 2015 gestarte gemaksconcept ‘’Coop Vandaag’’ wordt mogelijk verder uitgerold, dit meldt Distrifood in een persbericht over Coop.

Het gemaksconcept betreft een stadsformule voor dagelijkse boodschappen, ook kun je hier terecht voor een vers bereid ontbijt, een lunch en warme maaltijden. Gemak staat bij het concept centraal.

De geruchten van de uitbreiding komen voort uit een vacature die Coop heeft uitgebracht waarin per direct een formulemanager gezocht wordt voor het ‘verder ontwikkelen en uitrollen van de Coop Vandaag-formule’. In de vacature staat ook dat je actief werkt aan de commerciële uitstraling en aantrekkelijkheid van de Coop Vandaag winkels en zorgt voor groei.

Coop Vandaag

Momenteel zijn er negen vestigingen die ingericht zijn volgens het Coop Vandaag-concept. Herco Boer, financieel directeur van Coop, liet in april 2019 al weten dat nieuwe Coop Vandaag-filialen wellicht in het investeringsplaatje van 2020/2021 passen als onderdeel van het plan om door te groeien tot vier procent van het marktaandeel.

×