Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: De Nationale Franchise Podcast

16 oktober 2023

Met grote vreugde kondigt ervaren radiomaker John Kerster van Myopen Media De Nationale Franchise Podcast aan, een nieuw initiatief bedoeld voor iedereen met interesse in franchise. Het is de eerste Podcast in Nederland die volledig geweid is aan samenwerkend ondernemen in franchiseverband.

De podcast wordt opgenomen zonder videocamera’s. De podcast zal o.a. beschikbaar zijn op vooraanstaande platforms zoals Spotify, Podbean, en geoptimaliseerd in samenwerking met Podcastkiezen om een naadloze luisterervaring te bieden. Tijdens de opnames worden foto’s gemaakt die kunnen worden ingezet voor de sociale mediakanalen en bij het uploaden van de podcast. Na montage ontvangt elke deelnemer een link naar hun eigen opnames en de gemaakte foto’s.

Elke aflevering van De Nationale Franchise Podcast heeft een duur van minimaal 30 en maximaal 45 minuten. De inhoud wordt in nauw overleg samengesteld om waardevolle inzichten en informatieve gesprekken te bieden. De opnames kunnen plaatsvinden bij de deelnemers, locatie naar keuze.

Kerster: “We starten met 15 deelnemers die hun expertise en inzichten in franchising zullen delen; een deel heeft zich reeds aangemeld. De opnames zijn gepland voor november, en we streven ernaar om ons volledige aanbod uiterlijk eind 2023 te publiceren. Er worden manuren doorgerekend het instapbedrag is laag en alle kosten zijn daarbij inbegrepen.”

Interesse? Stuur dan een e-mail naar j.kerster@myopenmedia.nl of bel naar 0623897004.

×