Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Deliveroo gaat ook voor restaurants bezorgen

Deliveroo gaat het vanaf juli mogelijk maken dat ook restaurants kunnen bezorgen via Deliveroo. De naam van deze nieuwe dienst is Marketplace+. Met deze nieuwe service kan Deliveroo de bezorgdiensten uitbreiden naar nieuwe gebieden.

Restaurants kunnen voortaan zelf kiezen of zij bestellingen via hun eigen bezorgers willen laten leveren of via een van de 1900 bezorgers van Deliveroo. Met de nieuwe service worden de bezorgopties van restaurants aanzienlijk verbreed, doordat ze zelf kunnen kiezen of ze met eigen bezorgers of met bezorgers van Deliveroo werken. Daardoor kunnen meer bestellingen op hetzelfde moment worden en kunnen ruimere besteltijden aangeboden worden.

Deliveroo gaat een stap verder

Mathieu van Lophem, General Manager van Deliveroo: “We investeren in nieuwe restaurantconcepten om innovatie en ondernemerschap in de horeca te stimuleren en met name om nieuwe koks te ondersteunen met het starten van een nieuwe business. Nu gaat Deliveroo een stap verder. Door restaurants met eigen bezorgers toegang te geven tot het platform van Deliveroo en gebruik te laten maken van bezorgers die met Deliveroo werken, krijgen consumenten nog meer keuze. Binnen een jaar zullen meer dan twee miljoen consumenten in Nederland gebruik kunnen maken van Deliveroo. ”

Belangrijke stap voorwaarts

Met Marketspace+ zet Deliveroo een belangrijke stap voorwaarts. Een nieuwe groep restaurants krijgt toegang tot het platform waardoro het aantal restaurants waaruit consumenten kunnen kiezen naar verwachting zal groeien met 50%. Deliveroo werkt op dit moment samen met 1500 restaurants in Nederland.

Ook voor Deliveroo zelf betekent het een belangrijke stap voorwaarts. Door toegang te bieden aan een nieuwe groep restaurants groeit het aantal restaurants waaruit consumenten kunnen kiezen op het platform naar verwachting met 50 procent. Op dit moment werken 1500 restaurants in Nederland met Deliveroo.

Marketplace+ wordt gelanceerd in Amsterdam en breidt zich vervolgens uit naar andere steden. Daarnaast is de nieuwe optie beschikbaar in Italië, België, Australië, Hong Kong, Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk.

×