Doppio Espresso Delft overgenomen door Ed en Bianca Krijgsman

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

11 juli a.s. organiseert Doppio Espresso in Delft een gratis cappuccinodag. Dit ter ere van de heropening van de vestiging door franchisenemers Ed en Bianca Krijgsman. De vestiging is gelegen aan de Hippolytusbuurt 1.

De vestiging in Delft werd twee jaar geleden geopend en is recent overgenomen door de twee ondernemers. Voor Ed is de koffiewereld niet vreemd: als smaakambassadeur, barista en trainer heeft hij heel wat koffiekennis in pacht.

Door de ligging van de vestiging midden in het centrum, biedt de espressobar een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen of van de toeristische trekpleisters bewonderen.

“We willen graag kennismaken met de bewoners van onze buurt en stad. We zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en ontspanplek in een. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en natuurlijk ook gebak, met als doel een glimlach op jouw gezicht toveren. Met de gratis cappuccinodag hopen we fans te bedanken en nog meer mensen kennis te laten maken met onze koffie”, aldus de enthousiaste Ed en Bianca.

Ook je eigen Doppio-vestiging? Klik hier om direct geheel vrijblijvend informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise