Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dunkin’ opent 20e Nederlandse vestiging in Leiden

De koffie en donut gigant opent op 16 april haar deuren op de mooiste hoek van Leiden, aan de Haarlemmerstraat 127. Dunkin’ opent hiermee alweer haar 20ste vestiging in Nederland en de tweede dit jaar compleet in nieuwe Dunkin’ huisstijl. Om alvast een voorproefje aan de Leidenaren te geven zal er ook een Dunkin’ pop up store geopend worden, van 7 tot 11 april op het stationsplein.

Dinsdag 16 april om 07.00 uur ’s ochtends gaat Dunkin’ open voor het grote publiek. Het gehele assortiment dranken en donuts zullen terug te vinden zijn in de nieuwe Dunkin’ store aan de Haarlemmerstraat.

Dunkin’ Coffee and Donuts

Aan Leiden de eer om de tweede Dunkin’ vestiging van Nederland te openen in compleet nieuwe huisstijl. Zo heeft voormalig Dunkin’ Donuts haar naam naar Dunkin’ veranderd om gasten over de hele wereld te enthousiasmeren voor koffie én donuts. Ondanks de inkorting van de naam blijft de huisstijl vertrouwd, want het bekende lettertype met roze en oranje kleuren blijven. De naamsverandering betekent ook niet dat Dunkin’s fameuze donuts niet meer verkrijgbaar zullen zijn in de restaurants. Donuts zullen, evenals lokale favorieten, dagelijks in iedere vestiging beschikbaar blijven.

×