Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Exclusieve ondernemingskans in Leeuwarden met Anne&Max

Voor de eerste Anne&Max in Friesland zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer die het avontuur met ons wil aangaan in Leeuwarden.

Anne&Max is een huiskamer. We creëren kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid terwijl we goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt. Dit onbezorgd geluk voor onze gasten komt door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verassen met buitengewone gastvrijheid door onze Anne’s en Max-en en hoge kwaliteit producten.

Anne&Max blíjft doorgroeien. Niet groei om de groei is het doel. Wél om op grotere schaal nóg meer impact te maken. Met eerlijk en écht eten en drinken. Goed voor mens en de planeet of zoals wij zeggen: ‘’Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt’’.

Onlangs openden we de deuren van een nieuwe vestiging Amsterdam Oostenburg en in de vernieuwde Emma passage in Tilburg. Voor volgend jaar staan naast Leeuwarden ook Rotterdam en Nijmegen op de planning voor het openen van een Anne&Max vestiging. Ook buiten de grenzen lonkt; zo zijn we de verkenning gestart in Duitsland. Ondanks de roerige jaren die hopelijk achter ons liggen lukt het Anne&Max om succesvol door te groeien. Doel voor de komende vijf jaar is bijna een verdubbeling van het aantal vestigingen naar zo’n 50 locaties. En jíj kan nu onderdeel worden van ons succesverhaal.

Locatie Naauw 18

Op de hoek van het Naauw en Groenmarkt staat een uniek hoekpand, welke zich uitstekend leent voor Anne&Max. De vestiging ligt midden in het centrum van Leeuwarden en heeft uitzicht op de prachtige grachten. Omringd door ambachtelijke winkels en speciaalzaken op het Naauw. Vlakbij vind je diverse aanmeerpunten voor je bootje. Perfect voor een picknick op het water.

Franchisen bij Anne&Max

We doen het samen. Het franchise ondersteunend kantoor ondersteunt de franchisenemer met advies, handboeken, opleidingen&trainingen, overzichtelijke backoffice en gerichte marketingacties om het concept optimaal en renderend uit te kunnen voeren.

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchisenemer ligt in het zien van lokale kansen, creëren van een positieve/fijne werksfeer, een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen ontwikkelen en het herkennen en erkennen van gasten.

Wij betrekken onze franchisenemers bij de visie en strategie. Door, in ondernemerschap, samen te werken en kennis te delen, vormen we samen een lerende organisatie die elke dag werkt aan verbetering en vooruitgang.

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Vraag dan (vrijblijvend) informatie aan via onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×