Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fit20 franchise-ondernemers houden van mensen én van succesvol ondernemen

03 december 2019
De Nederlandse franchiseformule fit20, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2019 en de FD Gazellen 2019, verwelkomt nieuwe franchise-ondernemers. Fit20 franchise-ondernemers houden van mensen én van succesvol ondernemen.

Oprichter en CEO van fit20 Walter Vendel ontdekte dat je om fit te worden geen uren in de sportschool hoeft door te brengen. Met een korte maar wel intense training kan dat veel sneller, al in 20 minuten per week. Samen met fit20 directeur Training en Opleiding Bram Kroeske trainde Walter veel klanten op deze manier en zij ontwikkelden een prachtig franchise-concept. Zij noemden het fit20. De eerste fit20 studio opende tien jaar geleden in Zwolle. In het jubileumjaar 2019 telt fit20 150 studio’s in 8 landen.

Walter heeft altijd gezegd dat fitter en gezonder zijn je gelukkiger maakt. Met de haalbare en complete fit20 training worden nu wekelijks duizenden mensen fitter en gelukkiger. Dat een hart voor mensen hebben samen kan gaan met succesvol ondernemen laat Walter iedere dag weer zien. In 2015 werd hij genomineerd voor EY Entrepreneur  of the Year en de daaropvolgende jaren ontving fit20 nog vele andere prijzen waaronder de NFV Franchise Trofee. Ondertussen groeit de formule snel door in binnen- en buitenland.

Franchise-ondernemers binnen fit20 laten ook zien dat je van mensen én van succesvol ondernemen kan houden. De eerste fit20 franchise-ondernemer David Kuperus heeft inmiddels twee zeer goed lopende fit20 studio’s en een fit20@work studio in-company bij Albert Heijn DCO. Hilde Scherrewitz, franchise-ondernemer in Apeldoorn heeft twee studio’s in Apeldoorn die samen de meeste fit20 leden hebben. David en Hilde trainen zelf nog altijd klanten, maar sturen ook hun personal trainers aan en zij geven steun aan startende fit20 ondernemers, ook in het buitenland. Zij missen hun eigen wekelijkse fit20 training nooit.

Franchise-ondernemer Bas Pronk heeft twee studio’s, in Overschie en Rhoon.  De ex-Feyenoord sportjournalist schreef een boek over zijn ervaringen als fit20 franchiseondernemer: Verander, levenslessen van een franchiseondernemer. Verander is een inpiratiebron voor iedereen die zich op het franchise-ondernemers pad begeeft.

Wil je meer weten over ondernemen binnen fit20 en kennis maken met CEO Walter Vendel en succesvolle franchise-ondernemer Hilde Scherrewitz?

Kom dan op 10 december om 19:00 naar de Discovery Evening op het prachtig gelegen hoofdkantoor van fit20 in Hattem. Als je eerst de website fit20franchise.nl bezoekt vind je al antwoord op veel van je vragen. Je kan dan alle overige vragen aan Walter en Hilde stellen. Je krijgt het prachtige boek Verander mee naar huis.

[box]Geef je op via www.fit20franchise.nl[/box]
×