Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisen bij Private Gym: een uniek sportschoolconcept

Private Gym biedt een revolutionair sportschoolconcept, waar leden genieten van ongekende privacy en gemak. In tegenstelling tot reguliere sportscholen en dure personal training studio’s, biedt Private Gym een eigen sporteiland van 15m2 waar leden 24/7 ongestoord kunnen trainen.

Elk sporteiland bij Private Gym fungeert als een volwaardige sportschool. Leden ervaren 100% privacy, delen geen apparatuur, en kunnen op elk moment van de dag gebruikmaken van hun eigen eiland. Dit concept staat garant voor comfortabel, frictieloos en efficiënt sporten.

Persoonlijke ruimte en vrijheid

Wat Private Gym onderscheidt, is de focus op persoonlijke ruimte en vrijheid. Door elk lid een eigen sporteiland te bieden, elimineert Private Gym de drukte, het ongemak en de wachttijden die vaak gepaard gaan met traditionele sportscholen. Daarnaast is het concept zo ontworpen dat leden korter kunnen sporten, meer plezier ervaren en volledig kunnen profiteren van de beschikbare faciliteiten.

Franchisen bij Private Gym

Na een succesvolle start in Deventer is Private Gym klaar om de rest van Nederland kennis te laten maken met dit unieke sportschoolconcept. Ambitieuze ondernemers, investeerders, en personal trainers krijgen de kans om hun eigen Private Gym vestiging(en) te openen door middel van franchising.

Kortom, Private Gym biedt een unieke kans voor professionals, investeerders en ondernemers die op zoek zijn naar een innovatieve en succesvolle onderneming in de fitnessbranche.

Ontvang gratis meer informatie over Private Gym

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Private Gym

×