Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer van het Jaar 2023: breng je stem uit!

Na een maand van nominaties gaat de stemronde voor Franchisenemer van het Jaar 2023 van start. Twaalf inspirerende franchisenemers zijn genomineerd voor deze prestigieuze titel. Vanaf vandaag kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete franchisenemer. Wie is volgens jou dé Franchisenemer van het Jaar?

Franchisenemer van het Jaar is een prijs die uitgereikt wordt aan de ondernemer die op indrukwekkende wijze de franchiseformule heeft vertegenwoordigd en heeft uitgeblonken in zijn of haar bedrijfsvoering. Deze erkenning is niet alleen een eerbetoon aan de franchisenemer, maar ook een blijk van waardering voor het harde werk en de toewijding die hij of zij heeft getoond. De genomineerden hebben allen op hun eigen manier uitgeblonken in hun vakgebied. Ze hebben hun ondernemerschap, leiderschap en innovatieve geest getoond, waardoor ze een voorbeeld zijn voor anderen in de franchisewereld.

Op wie kan ik stemmen?

Voor de twaalf genomineerden is een persoonlijke pagina aangemaakt op franchisebeurs.nl. Op de pagina lees je het verhaal achter de franchisenemer en zijn of haar motivatie om de titel Franchisenemer van het Jaar te verdienen. De volgende franchisenemers zijn genomineerd:

Bekijk hier het overzicht van alle genomineerden en breng je stem uit.

Benieuwd wat er gebeurd na het stemmen?

Stemmen kan t/m 31 augustus a.s. De drie genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Voorafgaand aan de finale worden de drie finalisten in het geheim bezocht door mystery shopping platform Secret View. Daarnaast zullen (mede)organisatoren De FranchiseAdviseur en Franchisefactory de rol als vakjury op zich nemen door de finalisten te beoordelen op o.a. klantbeoordelingen en benchmarking. Tot slot geven de drie finalisten een korte pitch op 7 oktober tijdens De Nationale Franchise Beurs (6 & 7 oktober 2023) waarna de bezoekers hun stem uit mogen brengen op hun favoriete franchisenemer. Nadat het publiek heeft gestemd, wordt de uitslag van de drie onderdelen bij elkaar opgeteld en wordt bekend welke franchisenemer met de titel naar huis gaat.

Franchisenemer van het Jaar 2023

De winnaar mag een jaar lang de titel Franchisenemer van het Jaar dragen. Daarnaast ontvangt de winnaar niet alleen veel media-aandacht, maar ook een schitterende bokaal als tastbare herinnering aan deze prestatie. Tot slot wordt de winnaar beloond met een welverdiend lang weekend weg naar de zon of een prachtige Europese stad. Het is een moment van ontspanning en reflectie, waarin de winnaar de vruchten kan plukken van zijn of haar succes en nieuwe energie kan opdoen voor toekomstige uitdagingen.

Wie vind jij dat de titel Franchisenemer van het Jaar 2023 verdient? De keuze is aan jou.

Breng je stem uit!

 

×