Twee franchisenemers van Bagels & Beans geven een kijkje in de keuken van de franchiseformule. Hiervoor wordt zowel een webinar als een informatiebijeenkomst georganiseerd.
Franchisenemer Hanneke van de Laatschot vertelt tijdens de webinar op 25 juni om 20.30 uur hoe zij ‘bagelbaas’ werd van de onlangs geopende vestiging in Bussum en wat daar allemaal bij kwam kijken. Gwen Gomis stelt haar vestiging in Gouda beschikbar voor een informatiebijeenkomst, waarbij bezoekers vanaf 19 uur de sfeer van de formule kunnen proeven en de ondernemer vragen kunnen stellen over het ondernemerschap bij de formule.
Tijdens beide evenementen passeren de ins en outs van het ‘bagelbaasschap’ uitgebreid de revue. Er wordt onder andere uitgelegd wat het precies inhoudt om franchisenemer te zijn bij Bagels & Beans, welke ondersteuning je als franchisenemer krijgt en hoe het kennismakingstraject eruitziet. Uiteraard wordt ook de financiële kant van de zaak besproken.