Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gloednieuwe Kwalitaria Kamperland opent deuren

Wat begon met een schepijsvitrine die aan vervanging toe was, eindigde in een complete verbouwing waarbij alleen de bakwand bleef staan. Het interieur van de Kwalitaria in het Zeeuwse Kamperland is dan ook haast niet meer te herkennen. Ondernemer Johan Sandee is maar wat trots op zijn vernieuwde cafetaria: “Er staat nu een nieuwe, op het oog ruimere, zaak waar we weer minstens 10 jaar mee vooruit kunnen.”

Dat het een grondige verbouwing was, blijkt wel als ondernemer Johan vertelt over de aanpassingen die vorige maand gedaan zijn. “We hebben de vloer, het plafond en alles wat ertussenin zat vervangen, op de bakwand na.” Dat terwijl eigenlijk alleen een vitrine in de counter vervangen diende worden. “Maar dan ga je kritisch kijken en zie je meer zaken die aan vervanging toe zijn. Toen hebben we uiteindelijk besloten om alles aan te pakken.”

Het resultaat mag er zijn, na de verbouwing die bijna 2 weken duurde. “De zaak oogt ruimer en overzichtelijker en er zit veel meer sfeer in”, aldus Johan over het nieuwe interieur van zijn Kwalitaria. “Doordat we een wand hebben weggehaald en de counter iets hebben ingekort is er nu meer ruimte in het zitgedeelte. Bovendien is de scheiding tussen het restaurant en het gedeelte voor afhalen nu duidelijker en door het gebruik van warme kleuren en materialen oogt de zaak sfeervol en gezellig. Dat vonden wij heel belangrijk aangezien het grootste deel van onze gasten hun bestelling ter plekke nuttigt.”

De eerste reacties van die gasten zijn louter positief. “Natuurlijk hoop je daarop, maar de overweldigende reacties hebben zelfs onze verwachtingen overtroffen.” Iedereen die de vernieuwde zaak nog niet heeft gezien nodigt Johan uit om snel een kijkje te komen nemen: “We verwelkomen je graag in onze vernieuwde Kwalitaria voor een heerlijke burger, maaltijd, belegd broodje of andere lekkernij.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×