Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Intergamma voegt Sebastiaan de Jong toe aan directie

Intergamma heeft een Chief Commercial Officer aangesteld in de persoon van Sebastiaan de Jong. Hij gaat leiding geven aan de e-commerce en de winkelformules. De Jong komt over van Albert Heijn.

Sebastiaan de Jong zal officieel per oktober toetreden tot de directie van Intergamma. In de functie van Chief Commercial Officer wordt De Jong verantwoordelijk voor de aansturing van de formules Gamma Nederland, Gamma België en Karwei. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor de afdelingen Category Management, Marketing & Communicatie, Inkoop en E-commerce.

De Jong vervult heeft in de afgelopen 20 jaar in verschillende functies bekleed binnen Ahold Delhaize en zo veel ervaring opgedaan. Op dit moment is hij vicepresident store operations Zuidwest bij Albert Heijn. Eerder was hij actief in Tsjechië als commercieel directeur waar hij verantwoordelijk was voor de herpositionering van de supermarktketen Albert na overname van Interspar in dat land. Ook was De Jong na de fusie van Ahold en Delhaize verantwoordelijk voor de realisatie van inkoopsynergiën van de top 100 A-merken in de Benelux.

In de Intergamma-directie neemt De Jong plaats naast Harm Jan Stoter die tot dusverre enig directeur was op  holdingniveau. Vanaf oktober zullen de formuledirecteuren (Ron Kloos voor Gamma Nederland en Machiel van der Sluis voor Karwei) rapporteren aan De Jong.

×