Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jacqueline Hoogerbrugge nieuw lid Raad van Commissarissen Jumbo

30 april 2020

Jacqueline Hoogerbrugge is geïntroduceerd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen Jumbo, ze start per 1 mei 2020. Ze neemt hierbij de functie over van Harry Bruijniks die in 2019 al afscheid nam van de Raad van Commissarissen. Met veel ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en als toezichthouder bij meerdere ondernemingen is ze een welkome aanvulling in het team.

Momenteel is ze lid van de Raad van Commissarissen bij IKEA, Dometic en Swedish Match, Broadview Holding en BA Glass. Tot 2017 was ze ook President Operations van zoetwarenfabrikant Cloetta, moederbedrijf van onder andere Red Band, Venco, Sportlife, Xylifresh en King. Ze was bij Cloetta verantwoordelijk voor productie, inkoop, kwaliteit en logistiek. Voordat ze bij Cloette werkte heeft ze ook gewerkt bij Danona, Unilever en Fluor Daniel.

“Jacqueline is een warme, doortastende persoonlijkheid die veel kennis meebrengt over supply chain, inkoop en kwaliteitssystemen, met name haar internationale ervaring bij B2C-ondernemingen zijn een welkome bijkomstigheid. In de RvC zal Jacqueline als werknemerscommissaris de relaties met de Medezeggenschap onderhouden. Tevens treedt zij toe tot het audit committee. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij een grote bijdrage zal leveren aan de ambitie van Jumbo om de leidende omnichannel retailer van het land te worden.” Aldus Frits van Eerd, CEO van Jumbo.

Jacqueline Hoogerbrugge zal in een vijfkoppige Raad van Commissarissen komen, met Anthony Burgman, Wilco Jiskoot, Piet Coelewij en President-Commissaris Karel van Eerd.

×