Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jeugdvrienden verwezenlijken hun horecadroom

Daniel Kranen links en Ruben Kuiper rechts

In het pittoreske Markelo gaat vandaag een droom in vervulling voor twee jeugdvrienden. Ruben Kuiper en Daniël Kranen openen hun eigen Family-vestiging, een project waar zij maandenlang hard aan hebben gewerkt. Wat begon als een gedeelde passie voor eten en gastvrijheid, is nu uitgegroeid tot Family Markelo, een plek waar lokale bewoners en bezoekers kunnen genieten van heerlijke gerechten in een warme, uitnodigende sfeer.

Family Markelo opent vandaag haar deuren

Ruben Kuiper en Daniël Kranen, twee jeugdvrienden uit Markelo, besloten een half jaar geleden om hun gezamenlijke horecadroom waar te maken. “Na het eerste contact met Family werden we alleen maar positiever, en met trots zijn we begonnen aan ons avontuur om een Family-vestiging te openen in het prachtige Markelo,” vertelt Ruben enthousiast. Family Markelo biedt een sfeervol eethuis met een prachtig terras voor de deur, een geroutineerde afhaaldienst en zelfs de mogelijkheid om besloten familie-evenementen te organiseren in een naastgelegen ruimte. De combinatie van een gezellige ambiance en talloze mogelijkheden maakt deze vestiging uniek. “Ook voor gezellige besloten bijeenkomsten ben je bij Family Markelo aan het juiste adres,” voegt Daniël toe.

Gastvrijheid en toegankelijkheid centraal

Bij Family Markelo staat gastvrijheid hoog in het vaandel. De ruime parkeergelegenheid voor de deur maakt het eenvoudig om snel een maaltijd af te halen, en er is altijd wel een plekje te vinden in het eethuis of op het terras. Bovendien biedt Family Markelo bezorgservice in zowel Markelo als Goor, waardoor je ook thuis of op het werk kunt genieten van hun heerlijke gerechten. “Bij Family Markelo draait alles om genieten van heerlijk eten in een warme, gastvrije sfeer,” benadrukt Daniël. “We willen dat onze gasten zich thuis voelen, of ze nu bij ons komen eten of van onze gerechten genieten in hun eigen huis.”

Variatie en kwaliteit op het menu

Ruben en Daniël presenteren een gevarieerde menukaart met vertrouwde Family’s Favorieten, zoals overheerlijke burgermenu’s en verrassende frites specials. Daarnaast zijn er seizoensspecials die zorgen voor een steeds wisselende culinaire beleving. “We streven ernaar om onze gasten keer op keer te verrassen met nieuwe smaken en gerechten,” zegt Ruben.
Van lunch tot een uitgebreide maaltijd, bij Family Markelo is voor ieder wat wils te vinden. De combinatie van kwaliteit, variatie en een gastvrije sfeer maakt deze nieuwe vestiging een must-visit voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Ontdek de gastvrijheid van Family Markelo

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe culinaire hotspot? Kom dan snel langs en ervaar het zelf! Ruben en Daniël staan klaar om je met open armen te ontvangen in hun prachtige Family. Of je nu komt voor een snelle hap, een gezellige avondmaaltijd of een feestelijke bijeenkomst, bij Family Markelo ben je altijd welkom.

Interesse in franchisen bij Family? Vraag via het onderstaande formulier meer informatie aan over de franchiseformule van Family en ontdek de mogelijkheden om zelf een succesvolle ondernemer te worden binnen FHC Formulebeheer.

Ontvang gratis meer informatie over Family

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Family

×