Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s opent 28e vestiging in Groningen

Begin september opent Johnny’s Burger Co. haar nieuwe vestiging in de stad Groningen. Dit wordt de 28e vestiging voor de franchiseformule. Voordat de vestiging in Groningen opent, worden eerst in Wateringen, Scheveningen, Delft en Alkmaar nieuwe vestigingen van Johnny’s geopend.

“Onze primaire focus ligt op de kwaliteit van onze producten. Ons productieproces en ons bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees”, aldus franchisegever Tarek Cherkawi.

Nieuwe franchisenemer

De nieuwe franchisenemer Hamam vertelt: “Als je burgers thuis laat bezorgen, moeten ze wel net zo lekker en vers zijn als in het restaurant. Niemand zit te wachten op een kleffe hap. Daarom doen we er naar eigen zeggen alles aan om de beste burgers te bouwen en ze zo goed mogelijk bij de mensen thuis te bezorgen. Ook worden er diverse kipproducten, snacks, hotdogs en spareribs verkocht. De producten zijn online te bestellen via johnnys.nl of af te halen bij ons in de winkel.”

“Met de opening van de nieuwe vestiging aan de Turfsingel 12-14 te Groningen, zal er een openingsactie plaatsvinden. Details volgen!”

[box]Ook jouw eigen Johnny’s? Klik hier voor meer informatie![/box]

×