Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Livera opent twee nieuwe franchisevestigingen in Utrecht

Livera opent op 16 maart 2019 twee winkels in Utrecht. De winkels worden geopend in de vernieuwde winkelpromenade in de Zuidpassage van Hoog Catharijne en in de Bakkerstraat. Met deze nieuwe winkels komt Livera een stap dichterbij om nog meer vrouwen te bereiken.

“In beide winkels wordt het nieuwe winkelconcept doorgevoerd. Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, sinds 2012 directeur van Livera. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze nieuwe winkels heten wel alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

Locaties Hoog Catharijne en Bakkerstraat

Livera is met deze twee nieuwe winkels terug op de plekken waar zij al eerder winkels hadden. In 2013 sloten de winkels in zowel Hoog Catharijne als in de Bakkerstraat de deuren. De hernieuwde keuze voor Hoog Catharijne is logisch, aldus Jacobse. “Hoog Catharijne trekt enorm veel bezoekers die door deze nieuwe winkel, allemaal met ons merk worden geconfronteerd. Wij zijn vooral heel lokaal aanwezig en met de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt zijn we toe aan de volgende stap, en dat is een winkel in het centrum van een grote stad. Hoog Catharijne is een kroonjuweel. Het is een locatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen”.

Tegelijkertijd met de opening van de winkel in Hoog Catharijne, opent onderneemster Hellen van der Laan haar Livera winkel aan de Bakkerstraat 4. “Ik heb jaren geleden in zowel Livera Hoog Catharijne als in de winkel aan de Bakkerstraat gewerkt. De vorige eigenaar besloot deze winkels te sluiten en ik greep de kans om zijn winkel in winkelcentrum Overvecht over te nemen. Daar sta ik nog steeds iedere dag met enorm veel plezier met mijn team onze klanten te helpen. Ik ben al 20 jaar een trotse Livera vrouw! Ik ben heel blij dat ik nu ook een nieuwe winkel in de Bakkerstraat open waar ik met net zoveel passie zal staan als in mijn andere winkels”, aldus Hellen van der Laan. Van der Laan hebben met de winkel in de Bakkerstraat nu 4 Livera winkels in zowel Utrechts als in Nieuwegein.

×