Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MCR Retailminds Geassocieerd Lid van de NFV

MCR Retailminds is per 7 juli 2023 Geassocieerd Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de organisatie bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het Geassocieerd lidmaatschap.

Naast het lidmaatschap voor franchiseorganisaties kent de NFV een geassocieerd lidmaatschap is voor (rechts-)personen die zich beroepsmatig bezighouden met advisering en financiering van franchisegevers en franchisenemers. Het geassocieerd lidmaatschap van deze adviseurs wordt verleend op grond van hun bewezen franchisekennis, ervaring en functie.

Over MCR Retailminds

MCR Retailminds is een onafhankelijk strategisch adviesbureau voor detailhandelsorganisaties. Op gebied van zowel groei- en vestigingsvraagstukken als segmentatie- en haalbaarheidsstudies, is MCR Retailminds een autoriteit. Met hun online applicaties en maatwerkanalyses zijn hun klanten in staat om locatievraagstukken slim te benaderen en te beantwoorden. Geen ander in Nederland is op dit moment in staat al deze diensten aan te bieden. Daarnaast helpt hun dienstverlening u organisaties bij het voldoen aan de Wet Franchise, waardoor men eventuele juridische conflicten op dit gebied kan voorkomen.
Voor meer informatie: www.mcr-retailminds.nl

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

×