Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza richt pijlen op groei in kleinere steden en dorpen

New York Pizza richtte zich dit jaar op duurzame groei: verder uitbreiden met de juiste mensen op de juiste plekken. Er is nog meer dan genoeg ruimte voor nieuwe ondernemers in meerdere rayons met meer dan 15.000 inwoners. Daar kan de ondernemer de markt naar zijn hand zetten, zeker als er nog geen tot weinig concurrentie is. 

New York Pizza groeide vorig jaar naar 300 winkels. “Een mooie en gezonde groei, vindt Business Developer Job Mazier. “We willen groeien met de juiste personen, op de juiste plekken. Daar hebben we in 2024 volop op ingestoken en dat zijn we dit jaar aan het voorzetten, met zowel nieuwe als bestaande franchisenemers, zij kunnen nog een vestiging erbij openen.”

Lokaal het verschil maken

Franchisenemers die zich bij New York Pizza aan willen sluiten, moeten minimaal € 40.000 eigen vermogen en mbo 4- denkniveau meebrengen. Horecaervaring is een pre en keihard werken is de sleutel tot succes, net als lokaal het verschil maken. “Dat doe je als ondernemer door je gezicht te laten zien”, zegt Mazier. Door bijvoorbeeld te flyeren en de verbinding te zoeken met lokale clubs, verenigingen of scholen. Mensen moeten bij jou een pizza komen halen, niet bij New York Pizza alleen. Je kunt een goede boterham verdienen als franchisenemer bij New York Pizza, maar je moet er wel echt voor willen gaan.”

Het traject dat je doorloopt

Potentiële franchisenemers komen eerst op kennismakingsgesprek op het hoofdkantoor. “Zie dat als een soort selectiegesprek”, legt Mazier uit. “In het eerste gesprek met mij leg je uit waarom je bij ons aan de slag wilt en waarom je bij onze formule past. Als het dat gesprek positief is, volgt het tweede, verdiepende gesprek. Daarna weten we pas echt of de liefde wederzijds is. Als het niet zo is, durven we ook nee te zeggen. We willen immers duurzaam groeien én onze merknaam sterk houden.

Na dat tweede gesprek volgt een assessment om te kijken of de kandidaat beschikt over de capaciteiten die we graag zien en nodig hebben. Tot slot volgt een derde gesprek met onze COO Steffen van Dijk. Na het derde gesprek krijgen alle nieuwe ondernemers een training van twaalf weken. Het tekenen van de definitieve overeenkomst vindt voor nieuwe ondernemers plaats bij ons op kantoor, inclusief een kennismaking met onze CEO Debbie Klein. Zij heeft in augustus Philippe Vorst opgevolgd, die na 32 jaar afscheid nam. Philippe blijft wel betrokken als aandeelhouder en als lid van de raad van commissarissen. Het gehele traject dat een ondernemer doorloopt duurt zes tot negen maanden.”

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden in jouw stad of regio? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en kom in contact!

Ontvang gratis meer informatie over New York Pizza

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

New York Pizza