Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de website: Wav-e Studios

Nieuw op de website van De Nationale Franchise Gids is Wav-e. Een concept dat het mogelijk maakt je hele lichaam te trainen in slechts 15 minuten, waarbij je een pak aantrekt die middels electroden impulsen afgeeft. De doelgroep bestaat uit 30-plussers die weinig tijd hebben om te sporten. Met deze unieke franchiseformule kun je je direct onderscheiden in de markt.

Wav-e Studio starten

De Wav-e formule maakt het voor iedere ondernemer makkelijk om zelf een vestiging te openen of de formule te integreren in bijvoorbeeld een bestaande sportschool. Franchisenemers kunnen gebruik maken van een geautomatiseerd reserveringssysteem en een strak bedrijfsprotocol maakt het mogelijk een hoog rendement te behalen met een minimale bezetting.

“Ik ben al 29 kilo kwijt door middel van Wav-e stimulatie en een ander eetpatroon!”

Wav-e Studios draaien gemiddeld operationeel break-even na drie maanden. Dankzij de unieke marketingformule worden maandelijks 40-80 leads gegenereerd. Middels interne trainingen wordt personeel opgeleid tot echte specialisten om de pakken goed te kunnen gebruiken. Verder is er een compleet franchise- en personeelshandboek beschikbaar waar de ondernemer altijd een beroep op kan doen.

Financiering Wav-e

Wil jij een Wav-e studio starten, maar heb je geen idee hoe je de financiering rond kunt krijgen? Wave-e kan franchisenemers ondersteunen bij het vinden van een passende financiering. Daarvoor heeft de formule een crowdfunding- of leasepartner. In deze financiering worden alle opstart- en investeringskosten meegenomen.

“15 minuten leek te kort voor een training, maar na afloop voelt het alsof je 2 uur in de sportschool hebt gestaan!”

×