Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging De Pizzabakkers in Almere Stad

De Pizzabakkers komt naar Flevoland! Vanaf 5 november ben je van harte welkom om te genieten van verse pizza’s volgens authentiek Romeins recept, midden in Almere Stad. 

Wie zijn Stefano en Giuseppe?

Stefano en Giuseppe, beiden 31 jaar oud, zijn geboren en getogen in Italië. Giuseppe groeide op in Rome, Stefano in Como. In 2019 verhuisden ze beiden naar Amsterdam. Ze vonden een baan bij De Pizzabakkers als pizzaiolo’s. Zo leerden ze elkaar kennen en ontstond er een hechte vriendschap. Vanaf moment één aan wilden ze al samen een De Pizzabakkers openen en na hard werken is het dan eindelijk zover!

Een eigen pizzabakkerij in Almere Stad

Stefano en Giuseppe wilden zeker weten dat zij de perfecte locatie vonden om hun droom te verwezenlijken. Na een zoektocht van een jaar is het eindelijk gelukt. Stefano geeft aan dat hij niet kan wachten om Almere ambachtelijke, goede kwaliteit pizza te laten proeven. Giuseppe kan niet wachten om een enthousiast team op te bouwen. Hij wil een team vormen waar hij jarenlang mee samen kan werken, en die dezelfde kansen kunnen krijgen binnen De Pizzabakkers als hem.

Wat kunnen we verwachten van De Pizzabakkers?

Dat is simpel, geeft Stefano aan: ‘Goede kwaliteit Romeinse pizza, ambachtelijke, (huisgemaakte) producten, verse ingrediënten en de echte Italiaanse sfeer. Iedereen is welkom: voor families met kleine kids hebben we speeldeeg, voor groepen vrienden Aperol Spritz.’ Giuseppe vult daar nog op aan dat er een gevoel van Italië gecreëerd zal worden in Almere. Een echt buurtrestaurant, een plek voor jong en oud met goede muziek en een goede sfeer.

 Uitnodiging voor de feestelijke opening

De opening van deze pizzabakkerij laten Stefano en Giuseppe niet ongemerkt voorbijgaan. Zaterdag 5 november vieren ze hun opening en ze nodigen je graag uit om dit feestje met hen te komen vieren. Er wordt getrakteerd op pizzapunten en een welkomstdrankje. De feestelijke opening is van 15:00 – 18:00 aan de Zadelmakerstraat 4.

Op zondag zijn ze officieel geopend en vanaf dat moment kan je zeven dagen per week je favoriete Romeinse pizza eten of afhalen.

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×