Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ontdek het Overnameplein op De Nationale Franchise Beurs

12 september 2023

Heb jij er weleens aan gedacht om een bestaand bedrijf over te nemen? Veel bedrijven hebben namelijk géén opvolger. Daarom is het Overnameplein een belangrijk onderdeel van de aankomende Franchise Beurs, die plaatsvindt op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober. Het Overnameplein is dé plek waar franchiseformules hun beschikbare vestigingen in de schijnwerpers zetten.

Unieke zakelijke kansen op het Overnameplein

Op het Overnameplein bieden wij, in samenwerking met BedrijvenTeKoop.nl, de bezoekers de gelegenheid om op een laagdrempelige manier meer dan 60 overnamekansen te verkennen. Dit zijn mogelijkheden waarbij bestaande franchisenemers op zoek zijn naar een opvolger voor hun draaiende vestiging. Of je nu al ruime ervaring hebt als ondernemer of nieuw bent in de wereld van ondernemerschap, de adviseurs van BedrijvenTeKoop.nl staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van het ondernemerschap kunnen zij jou als geen ander begeleiden bij het vinden van een geschikte onderneming.

Een bestaand bedrijf overnemen

Het overnemen van een bestaande franchise heeft als voordeel dat de onderneming al draait en dat je op een rijdende trein springt. Het bedrijf heeft al omzet, klanten, naamsbekendheid en een gevestigde reputatie. Met het aantoonbare verleden van een bestaand bedrijf kun je al redelijk nauwkeurig inschatten wat de kosten zullen zijn en welke inkomsten je kunt verwachten. Je kunt dus een behoorlijk goed beeld krijgen van de winstgevendheid van de onderneming.

Gratis persoonlijk advies en toegangskaarten

Heeft een vestiging jouw interesse gewekt? Dan kun je direct vrijblijvend advies krijgen over zaken als financiering, wet- en regelgeving en de keuze voor een rechtsvorm. Kortom, op De Nationale Franchise Beurs vind je alle informatie en persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om jouw ondernemersdroom werkelijkheid te maken.

Vraag nu je toegangskaarten aan en ontdek de grootste ondernemingskansen op het Overnameplein! Je kunt gratis toegangskaarten aanvragen via de volgende link: franchisebeurs.nl/kaarten-bestellen

×