Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerken op basis van partnership bij iQ Coaches

Sociaal ondernemer Jacky Michels is de afgelopen 25 jaar betrokken geweest bij diverse franchiseorganisaties; van formuleontwikkeling binnen retail tot projecten in de dienstverlening. Deze ruime ervaring brengt ze als directeur in om de franchiseorganisatie iQ Coaches verder te laten groeien.

De franchisenemers van iQ Coaches bieden levensloopbegeleiding, jobcoaching en re-integratie voor mensen met autisme en/of AD(H)D. Met de PILLAR-methodiek als basis, helpen zij cliënten op weg naar een leven met meer overzicht, rust en voldoening. Onze iQ Coaches zetten als franchisenemers en zelfstandigen een stap extra, ze geven meer dan van hen verwacht wordt en hebben geen 9-tot-5-mentaliteit. Ik ben onder de indruk van de energie, toewijding en verantwoordelijkheid die iQ Coaches tonen om cliënten te begeleiden.

Voor onze iQ Coaches betekent franchise dat ze binnen de PILLAR-methodiek de vrijheid, hebben om samen met mensen aan persoonlijke groei te werken. Dit leidt niet alleen tot voldoening bij de cliënten, maar geeft ook de coach een gevoel van vervulling.

Deze vrijheid wordt mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit de franchiseformule. Een iQ Coach is zelfstandig ondernemer, maar staat er niet alleen voor. We werken met elkaar samen op basis van partnership. Coaches leren van elkaar tijdens periodieke intervisies, iQ Kennisdagen en cliëntenoverleg. Het franchiseteam biedt praktische ondersteuning en we werken intensief samen met partners zoals gemeenten, het UWV en psycholoogpraktijken.

In de samenleving is veel vraag naar levensloopbegeleiding en individuele begeleiding; één coach voor één cliënt. Momenteel zijn er ruim 75 iQ Coaches en samen begeleiden zij meer dan 1.000 cliënten. In de randsteden zijn we goed vertegenwoordigd, maar hier kunnen we de vraag niet aan en ook in provincies als Groningen, Zeeland, Limburg en Noord-Brabant groeit de vraag naar iQ Coaches. Onze focus aankomende jaren ligt op groei naar een landelijke dekking zodat we iedereen die daar behoefte aan heeft kunnen begeleiden.

Ontvang gratis meer informatie over iQ Coaches

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

iQ Coaches

×