Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express opent nieuwe vestiging in Nijverdal

Spare Rib Express heeft aangekondigd haar 64e bezorgrestaurant in maart geopend te hebben in Nijverdal. Ondanks de bijzondere tijd dankzij het coronavirus heeft franchisenemer Bastiaan Brinkman een goede start gemaakt.

Bastiaan heeft voordat hij als franchisenemer bij Spare Rib Express begon jarenlang in de lunchroom van zijn ouders gewerkt en vond zelf dat hij wel toe was aan een nieuwe uitdaging. Bastiaan zocht naar een sterke franchiseformule waarbij hij zowel uitdaging als plezier zou vinden. Na een periode waarin Bastiaan zocht naar wat hij nou echt wilde kwam hij in contact met Spare Rib Express, hij ontdekte dat deze bezorgformule wel bij hem zou passen. ‘’Het is zo heerlijk om mijn eigen plek te hebben waar ik mij volledig op eten kan focussen. En dat je je dan eigenaar van een bezorgrestaurant kan noemen maakt me extra trots.’’ Aldus Bastiaan.

Opening

De Spare Rib Express van Bastiaan in Nijverdal is ondertussen één maand geopend en heeft ondanks het coronavirus direct een goede start gemaakt. “Nu we de startfase achter de rug hebben zijn we klaar voor een grote opening. In eerste instantie zouden we een feestelijke opening met een Spare Rib Express proeverij op locatie hebben, maar dat hebben we vanwege de nodige maatregelen door het Coronavirus aangepast. Van 10 t/m 19 april hebben we nu een leuke kennismakingsactie waarbij iedereen korting krijgt op zijn bestelling om zo thuis te proeven van de overheerlijke Spare Ribs”, aldus Bastiaan.

[box]Wil je meer weten over Spare Rib Express? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×