Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Voetballegende Louis van Gaal opent I-KOOK Leiderdorp en geeft jonge ondernemers mooie start carrière

Fotograaf: Cynthia Zonneveld

Vanaf 1 januari 2024 mogen de neven en beste vrienden Niels Kraijenoord (22) en Jan Mol (21) zichzelf trotse eigenaren noemen van I-KOOK Leiderdorp gelegen op winkelboulevard de Baanderij. Zij hebben de winkel overgenomen van Keukenspectrum Groep, de organisatie achter het merk I-KOOK.

De twee ambitieuze ondernemers hebben in de afgelopen 5 jaar alle ins en outs van het vak geleerd en vele bijzondere klanten mogen helpen. Maar niemand zo spraakmakend als Louis van Gaal. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij werd gevraagd om de officiële openingshandeling te verzorgen.

Louis van Gaal: “Ik heb het altijd in jong talent gezocht, deze jongens hebben alles in zich om heel succesvol te worden.”

Openingsactie

Ter gelegenheid van de overname lanceert I-KOOK Leiderdorp een speciale openingsactie gedurende de hele maand januari. Bij aankoop van een keuken ontvangt elke klant €1000,- aan keukenaccessoires. Tegelijkertijd zet I-KOOK Leiderdorp zich in voor het goede doel door bij elke verkochte keuken €250,- te doneren aan de Voedselbank Katwijk. Vol vertrouwen en gedreven door ambitie willen de jonge ondernemers een mooie zaak bouwen en iets goeds doen met het bedrijf. Ze blijven klanten voorzien van topkwaliteit, zoals ze het zelf zeggen: ‘Op een eerlijke manier keukens verkopen en klanten blij maken, dat is wat ons drijft.’

Over I-KOOK

I-KOOK is een echte keukenspecialist in een prijssegment waar klanten dat niet verwachten. Altijd vriendelijk geprijsd, vakkundig en persoonlijk. Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches van I-KOOK hebben alle ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken. De eerste winkel werd in 2001 geopend in Hattem. Inmiddels zijn er 28 winkels.

Keukenspectrum Groep: ruim 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen in 2001 Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep 33 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach. In die winkels werken meer dan 150 professionals. De concepten groeien beide, hoofdzakelijk door franchisesamenwerkingen.

Keukenspectrum Groep is in staat om professionals in de keukenbranche succesvol te maken door een uitgebreide dienstverlening en korte lijnen. De dienstverlening bestaat uit een effectieve marketingaanpak, orderverwerking en administratie, tot aan centrale ICT-diensten, trainingen en inkoop.

Ontvang gratis meer informatie over I-KOOK

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

I-KOOK

×