Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Seniorenwinkel

Seniorenwinkel gaat uitbreiden!

Seniorenwinkel is in 2001 opgericht en kent inmiddels drie locaties. Met een stevige basis willen we nu de volgende stap zetten: gecontroleerd groeien door samen te werken met ondernemers die in hun eigen regio een franchisevestiging willen starten onder de vlag van Seniorenwinkel.

Hoewel senioren tegenwoordig langer fit en actief blijven, neemt de vergrijzing snel toe. Naarmate mensen ouder worden, neemt hun mobiliteit af en groeit de vraag naar zorg. De meeste ouderen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Hierdoor groeit de behoefte aan comfortabele zit- en slaapoplossingen, mobiliteitsproducten en hulpmiddelen alleen maar verder.

Het concept van Seniorenwinkel

Bij Seniorenwinkel franchise krijgen ondernemers de kans om zelfstandig te ondernemen onder de merknaam van Seniorenwinkel, met ondersteuning in hun bedrijfsvoering. In jouw eigen Seniorenwinkel franchise geef je advies aan senioren voor een vitaal leven, met focus op zitcomfort, slaapcomfort, mobiliteit en hulpmiddelen.

We houden het graag eenvoudig op onze website en in onze winkels. We willen op een professionele manier onze specifieke doelgroep van senioren advies op maat geven over het comfort waar zij naar op zoek zijn. We zijn er ook voor mensen die nauw betrokken zijn bij onze doelgroep. We ontvangen vaak familieleden van senioren in onze winkel, maar we hebben ook veel klanten die samen met hun ergotherapeut langskomen. Deze professionals kennen de cliënten goed en kunnen advies geven over de juiste houding.

Voor klanten met een beperkt budget en klanten die graag hergebruiken, bieden we een assortiment occasions aan, voornamelijk op het gebied van zitcomfort. We hebben speciaal voor deze markt een unieke ‘100%-geld-terug-garantie’ ontwikkeld.

De toegevoegde waarde van onze franchiseformule

• Het concept van Seniorenwinkel franchise staat als een huis. Het merk Seniorenwinkel beschrijft precies wie we zijn.
• We hebben veel ervaring in de retail- en ondernemerswereld. Je profiteert van onze kennis, ervaring, training en opleiding.
• Bij Seniorenwinkel loop je minder ondernemersrisico. Wij bieden je de mogelijkheid om een mooi verdienmodel te genereren.
• We hebben al jarenlang geïnvesteerd in efficiënte bedrijfsprocessen. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Dat hebben wij gedaan!

Ben jij de ondernemer die we zoeken?

Als enthousiaste persoon met affiniteit voor ons product en de seniorenmarkt, beschik je over klantvriendelijkheid en retailervaring. Je kunt senioren op hun gemak stellen, terwijl je tegelijkertijd advies geeft en verkoopt. Daarnaast ben je representatief en fungeer je als een visitekaartje voor het merk Seniorenwinkel. Met jouw ondernemende geest, stressbestendigheid en managementvaardigheden ben je in staat om een winkel te runnen en personeel te managen. Bovendien heb je voldoende financieel inzicht om jouw winkel efficiënt te beheren en kosten te beheersen.

Hebben we je interesse gewekt?

We nodigen je graag uit voor een vervolggesprek, waarin we je meer kunnen vertellen over ons bedrijf, ons concept en de mogelijkheden om een succesvol verdienmodel op te zetten binnen onze franchiseformule. Tegelijkertijd zijn we uiteraard ook geïnteresseerd in wie jij bent en wat jouw ambities zijn.

Ben je geïnteresseerd in een vervolgstap? Laat hieronder je gegevens achter, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.

 

Seniorenwinkel logo

Ontvang gratis meer informatie over Seniorenwinkel

Meer informatie over franchisen bij

Seniorenwinkel

Recent bekeken formules

×