Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spring in het diepe en start jouw eigen zwemschool bij The Wavement

Sinds 2013 biedt The Wavement innovatieve zwemlessen aan in het zuiden van Nederland. Wat The Wavement onderscheidt van andere zwemscholen? De unieke aanpak waarbij de nieuwste technologie wordt gebruikt, zoals interactieve aquatic screens, om het leren zwemmen nog leuker en uitdagender te maken. Bij The Wavement draait alles om kwaliteit, veiligheid en plezier in het water. Vanwege de positieve reacties is The Wavement uitgegroeid tot het Europese Hoofdkantoor van het Starfish Aquatic Institute. Om aan de groeiende vraag te voldoen is The Wavement op zoek naar franchisenemers door heel Nederland!

Nieuwe manier van lesgeven

In een land vol grachten, rivieren en meren is zwemveiligheid van levensbelang. De vraag naar zwemlessen is dan ook altijd hoog, en wachtlijsten zijn eerder regel dan uitzondering. “Met onze innovatieve methode spelen we perfect in op deze behoefte,” begint Ronald Brugmans, CEO & Oprichter van The Wavement. “De interactieve en uitdagende lessen trekken zowel kinderen als ouders aan, waardoor we ons onderscheiden van traditionele zwemscholen. Bovendien is onze aanpak niet alleen leuker voor de leerlingen, maar ook effectiever: kinderen leren sneller en zijn al na enkele maanden in staat zichzelf te redden in het water. Met deze unieke formule kunnen we niet alleen de lange wachtlijsten verkorten, maar ook een frisse duik nemen in een markt vol potentie.”

Geen ervaring? Geen probleem!

Je hoeft geen Olympisch zwemmer te zijn, maar affiniteit met kinderen en zelf plezier hebben met water en zwemmen zijn de belangrijkste ingrediënten. Als franchisenemer bij The Wavement krijg je de kans om deel uit te maken van een groeiend succesverhaal en een verschil te maken in de zwemveiligheid van kinderen.

Franchisen bij The Wavement betekent dat je deel uitmaakt van een sterk netwerk met uitgebreide ondersteuning. Je hoeft geen groot zwembad te bouwen of hoge investeringen te doen; de lessen kunnen eenvoudig worden gegeven in lokale zwembaden bij jou in de buurt. Vanuit de franchisegever worden diverse opleidingen, een compleet lespakket met lesplannen en stuurkaarten, en toegang tot een online omgeving aangeboden. “Daarnaast kun je rekenen op de nieuwste technologie en de ondersteuning van ons ervaren team,” vertelt Ronald. “Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het geven van topkwaliteit zwemlessen.”

Maak een spetterende start!

Door een toenemende vraag naar de unieke zwemlessen en innovatieve benadering, zoekt The Wavement franchisenemers die kunnen profiteren van de bewezen methoden en technologieën van het Starfish Aquatic Institute, terwijl ze gebruik maken van bestaande zwembadfaciliteiten zonder grote investeringen.

Aarzel niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier. Duik in deze unieke kans en maak samen met ons een golf van verschil!

Ontvang gratis meer informatie over The Wavement

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

The Wavement

×