Rivièra Maison franchise formule

franchisen bij Rivièra Maison

Verkoop van eigen merk meubelen en woonaccessoires met een landelijke stijl. De gehele collectie – meer dan 3.000 producten – wordt door Rivièra Maison zelf ontworpen. Rivièra Maison heeft aangegeven geen aanvragen van kandidaat ondernemers te willen ontvangen.Van Rivièra Maison hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

BoConcept
BoConcept BoConcept is een Deens meubelketen actief in meer dan 65 landen. BoConcept heeft een gecoördineerde productcollectie voor de urban klant…
Budget Home Store
Budget Home Store Budget Home Stores is een keten van woonwinkels met scherpe prijzen, waarvan de winst 100% naar de ondernemer gaat.
Decorette
Decorette Decorette woonatelier, het betaalbare alternatief voor de woonstylist.
Trendhopper
Trendhopper Trendhopper is het omnichannel woonwarenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens.
YellowKorner
YellowKorner YellowKorner verkoopt prints van moderne en hedendaagse kunst en fotografie. Dit tegen toegankelijke prijzen zodat kunst voor iedereen toegankelijk wordt.


Rivièra Maison franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Rivièra Maison dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
20% van de totale investering
Totale investering:
De totale investering in je eigen Rivièra Maison. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 150.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: 400 - 800 m²
Locatie omschrijving: A1 / A2
Verzorgingsgebied: In overleg
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
6 eigen en 10 zelfstandig
2020:
6 eigen en 9 zelfstandig
2021:
5 eigen en 7 zelfstandig
Buitenland:
9

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »