AG Hart Advocaten & Adviseurs

AG Hart Advocaten & Adviseurs

AG Hart Advocaten & Adviseurs

 

 

Jeff ’t Hart startte zijn juridische loopbaan bij een internationaal advocatenkantoor en heeft zich in de loop der jaren steeds meer toegelegd op het (internationale) contracten- en verbintenissenrecht met als specialisaties franchise- en andere samenwerkingsverbanden en alle daaraan gerelateerde rechtsgebieden.

 

 

 

 

 

 

Henk Hilgevoord (of counsel) heeft – naast kennis van Retail- en franchiserecht – bijzondere expertise op het gebied van (arbeids)contractenrecht, ondernemingsrecht, vastgoed en onrechtmatige daad.

 

 

 

 

 

 

 

Afien Beiboer is gespecialiseerd in (Retail- en franchise)contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Zij kan u adviseren bij de totstandkoming van de overeenkomsten, zomede over de rechtsgevolgen daarvan in relatie met hoe partijen feitelijk hebben gehandeld en wat dat voor hen betekent.

 

 

 

 

 

 

Daniël Sterke is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en (internationaal) belastingrecht. Hij heeft zijn kennis in eerste instantie opgebouwd als universitair docent verbonden aan het Fiscaal Economisch Instituut van de Erasmus Universiteit te Rotterdam gecombineerd met zijn werkzaamheden bij een groot Amerikaans advocatenkantoor als advocaat en belastingadviseur.

 

 

 

 

 

 

Jordy Meerman is na zijn afstuderen aan de Universiteit van Tilburg (2007) in dienst getreden als bedrijfsjurist bij een internationale franchiseorganisatie. Na een dienstverband van 3 jaar is hij overgestapt naar AG Hart Advocaten, waar hij zich als (Retail- en franchise)advocaat bezig houdt met het (proces)recht op het gebied van Retail-, franchise- en arbeidsrecht.

 

 

 

 

 

 

Maurits Smal heeft na de afronding van zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid in 2012 deelgenomen aan een uitwisselingsprogramma aan de National University of Singapore, waar hij (onder andere) de vakken International Alternative Dispute Resolution en International Public Law heeft gevolgd. Na een stage bij (onder meer) de rechtbank Rotterdam heeft hij in 2014 zijn Master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam behaald.

 

 

 

 

 

Aart Henket (Of Counsel) is gespecialiseerd in commerciële samenwerkingen en vastgoedrecht. Hij heeft als rechter-plaatsvervanger het juridisch vakwerk jarenlang van de andere kant bekeken. Zodoende heeft hij een verscherpte blik op wat haalbaar is.


Activiteit:Juridische diensten, gespecialiseerd in franchise & e-commerce.
Branche:
Aantal medewerkers:10 - 20 fte
Klanten:Franchisegevers, Franchisenemers en Verenigingen (o.a. Domino’s, Jumbo, Primera, Olympia, McDonalds etc.)
Oprichtingsjaar:1901

Delen:

Contact

Stadionweg 41F
3077 AS Rotterdam

Telefoon: (010) 436 28 66
Fax: (010) 436 64 85
Website: http://www.aghart.nl/

Contactpersoon: De heer Mr. J. 't Hart (Jeff)
Functie: Partner