Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogisterij op A1 locatie

Overnameprijs

n.o.t.k.

Omzet

Wordt nader bekendgemaakt

Oppervlakte

bvo 186m2 + 60 m2 eerste verdieping, waarvan 160m2 vvo

Ondernemen op een belangrijke toeristen locatie in Zeeland? Dit is je kans!

Wij bieden een drogisterij aan met een historie, die tot 115 jaar geleden teruggaat op een belangrijke toeristenlocatie in Zeeland.

Op een Bvo van 186m2, waarvan 160m2 vvo en 26 m2, waar een magazijn, keuken, kantoor en sanitair aanwezig is, is de enige drogisterij van een bekende toeristen trekpleister gevestigd. Op de eerste verdieping van het pand is verder een kantoor, keuken, extra toilet en magazijn van 60m2 beschikbaar. De gemiddelde opbrengst per m² is hoog en de omzet zit met name in margerijke producten, zelfzorg geneesmiddelen en voedingssupplementen.

De klantenkring is uitgebreid en de vaste klantenkring is groot, mede door het toerisme en aanloop vanuit de omliggende dorpen waar weinig winkelaanbod is. De drogisterij is 7 dagen per week geopend.

Met een zelfstandig team van opgeleide vakdrogisten en de ondersteuning van DBB, staat deze winkel bekend vanwege de goede service en het grote onderscheidende assortiment. Voor meer informatie over deze winkel of heeft u interesse om een drogisterij te starten elders in Nederland? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

Meer weten over deze vestiging?

×