Kachelplaats Eindhoven

Kachelplaats Eindhoven

Ondernemer worden bij Kachelplaats in Eindhoven

Kachelplaats is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven.

Kachelplaats is specialist in het realiseren van wensen op het gebied van haarden, kachels, schouwen en toebehoren. Kachelplaats biedt een indrukwekkend assortiment van hoge kwaliteit tegen scherpe inkoopcondities.

Franchise informatie Kachelplaats

Ondernemen in Eindhoven? Kachelplaats is op zoek naar franchisenemers die in Eindhoven willen ondernemen. Kachelplaats heeft op dit moment 1 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Eindhoven met Kachelplaats? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

_mg_8375-knipsel-nfg

Kachelplaats is al jaren de specialist op het gebied van haarden, kachels, afvoermaterialen, accessoires, plateaus en schouwen. 

Kachelplaats helpt hun klanten met het realiseren van hun wensen van het begin tot het eind. Dit ziet de klant terug in een deskundig advies van verkoopadviseurs, waarbij er o.a. rekening wordt gehouden met wensen, de veiligheid van de woning, technische mogelijkheden, functionaliteit en de kwaliteit van de producten. Kachelplaats verkoopt echt een interieur, waarbij bijna altijd sprake is van maatwerk.

Toegevoegde waarde Kachelplaats

Kachelplaats heeft sterke inkoopkanalen, een goed distributiekanaal, een uitstekende marketing strategie, een breed assortiment en dankzij de jarenlange ervaring een goed gevoel voor de markt.

Dankzij de inrichting van de marketingactiviteiten krijgen franchisenemers nieuwe leads/klanten aangeleverd. Als franchisenemer hoeft u niet fors te investeren om naam op te bouwen. u kunt direct meeliften op het succes, de naamsbekendheid en de ervaring van Kachelplaats.

Door een strategische samenwerking van ca. 30 partijen wordt een sterke marktpositie ontwikkeld. Deze bundeling van krachten leidt tot meer inkoopkracht en meer communicatiekracht.

De binnendienst ondersteunt de franchisenemer bij diverse werkzaamheden. Zo ontvangt u bijvoorbeeld templates van offertes, facturen, etc. en wordt uw telefoon beantwoord op het moment dat u niet bereikbaar bent. Dit zijn slechts een paar van de voordelen van franchise bij Kachelplaats.

Kachelplaats biedt:

 • Een Opleidingsprogramma
 • Een starterspakket met o.a. gevelreclame, busbelettering, opzetten en inrichten van de marketingcampagne voor de website, visitekaartjes, begeleiding en ontwerp van de showroom, folderpakketten van de fabrikanten.

Voor de algemene omgang binnen Kachelplaats wordt veel waarde gehecht aan de volgende principes:

 • Wees hard op de inhoud, zacht op de relatie
 • Maak dingen bespreekbaar en trek aan de bel
 • Kijk vooruit en denk in mogelijkheden
 • Laat u adviseren

Daarom Kachelplaats

 • Goed opgezette franchiseformule met ruime toegevoegde waarde
 •  Behoud van zelfstandigheid
 • Voor ieder interieur een haard oftewel een grote markt
 • Levert bijna alle haarden uit voorraad met een aantrekkelijk inkoopvoordeel
 • Biedt de laagste prijs garantie
 • Geeft garantie op alle kachels
 • Voorziet de klant van volledig advies en een warm gevoel.

 

 

Kachelplaats - logo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Eindhoven

Eindhoven is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Eindhoven. Er wonen ongeveer 225.020 mensen in Eindhoven. De WOZ waarde van de woningen in Eindhoven ligt gemiddeld op €209.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Eindhoven op €32.000. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Eindhoven een gezamenlijk inkomen van €3.273.018.182. Van alle inwoners hebben 3.8% een uitkering. In Eindhoven een totaal van 8.551 inwoners.

Eindhoven is de vijfde gemeente en plaats van Nederland. De stad bestaat uit zeven stadsdelen. ruim 30% van alle inwoners in Eindhoven zijn allochtoon. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk uitgaansgelegenheden. Ten zuiden van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 kroegen en cafés. Daarnaast is Eindhoven thuis van een technische universiteit. Deze creëert veel werkgelegenheid. De stad heeft ook twee grote winkelcentra waar veel retailers te vinden zijn.

Er zijn naast Kachelplaats ook nog andere franchiseformules waarvoor Eindhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Eindhoven.

wonen branche informatie

Franchiseformule Kachelplaats valt binnen de branche wonen.

Vestigingen Kachelplaats

Gegevens Eindhoven

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Eindhoven
Inwoners
225.020
Inkomen
€32.000
WOZ-waarde
€209.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Kachelplaats