Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Aandacht voor franchise door RTLZ

Vanaf aankomende 30 oktober geeft RTLZ met het programma Next Level aandacht aan franchise met als doel om franchise bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Zowel franchisegevers als franchisenemers zullen uitgebreid in beeld komen. Er worden 4 afleveringen van het franchise journaal uitgezonden, waarvan elke aflevering 3 keer wordt uitgezonden.

Uitzendtijden

De eerste aflevering wordt uitgezonden vanaf 30 oktober 2022 om 11.00 uur. De tweede aflevering volgt kort daarop. Deze wordt namelijk dezelfde dag vanaf 15.30 uur uitgezonden. De derde aflevering wordt uitgezonden vanaf 1 november 2022 en de vierde aflevering wordt uitgezonden vanaf 3 november 2022. Het franchise journaal is ook gedurende een jaar terug te zien op videoland.

De Nationale Franchise Gids

Ook De Nationale Franchise Gids komt aan het woord. Accountmanager Tim Hazekamp zal het onder andere hebben over de ontwikkelingen in de franchisebranche na corona. Zo vertelt Tim “de formules zijn weer begonnen met expanderen, ondanks de economische tegenstribbelingen van het afgelopen jaar”, wat de toon van deze editie mooi weergeeft.

Onderwerpen

In het Franchise Journaal van Next Level staan verschillende franchiseformules centraal en wordt natuurlijk uitgebreid in gegaan op de actualiteit. De volgende onderwerpen komen in ieder geval ter sprake:

– Waarom komt franchise als branche beter uit de pandemie dan zelfstandige ondernemingen?

– Heeft franchise als ondernemingsvorm meer succeskansen en zo ja waarom?

– Welke ontwikkelingen zijn er te verwachten?

– Welke branches zijn populair en welke franchiseformules in het bijzonder?

– Is het gemakkelijk om in te stappen? Welke ervaring en vooropleiding heb je nodig? Hoeveel moet je investeren?

×