Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn opent nieuwe to go’s in BP Tankstations

De eerste locatie van de twee nieuwe AH to go vestigingen die AH to go en BP gaan neerzetten opent 9 oktober in Ugchelen. Vanaf nu wordt er aan passerende automobilisten gemeld dat de locatie vanaf 24 september gesloten word wegens de verbouwing.

AH en BP hebben beide laten weten dit najaar zes vestigingen te willen uitbreiden met nog twee vestigingen. Er is bekend gemaakt dat dit de locaties BP kruisoord in Noordbeemster en BP De Hucht in Ugchelen waren. Er is alleen bekend gemaakt wanneer de locatie in Ugchelen verbouwd zal worden. Wanneer de locatie in Noordbeemster aan de beurt is, is niet bekend gemaakt.

Nadruk op vers

BP en AH to go werken al twee jaar lang samen op zes locaties. Begin dit jaar besloten zij om dit uit te breiden met twee nieuwe locaties waar de nadruk zou komen te liggen op het vers bereiden van producten en waarbij ook aanpassingen zouden worden aangebracht in de look & feel van de locatie. Ook zal de klantenbeleving worden geoptimaliseerd. Veel meer informatie willen Ah en BP niet vrijgeven over de aanpassingen zoals die straks zijn te zien. Een van de wijzigingen zou zijn dat het AH to go logo minder groot op de gevel zal staan. Omdat passerende automobilisten de winkel dan als te duur zouden kunnen bestempelen.

Verschillen

BP en AH nemen de tijd om de samenwerking verder invulling te geven. Woordvoerster Jacoline Poldervaart heeft laten weten dat de samenwerking verder ook goed gaat. Ook is nu bekend dat de wensen van automobilisten erg verschillen met die van bezoekers van andere AH to go-locaties.

×