Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Algemene ledenvergadering Primera groot succes

Op 26 juni jl. vond de Algemene ledenvergadering van Primera plaats. Er waren ruim 500 ondernemers en 50 leveranciers aanwezig. Mede vanwege de winst van de Retailer of the Year Award 2021 – 2022 stond de dag in het teken van het thema “Samen goud waard”.

Toekomstbestendig bestuursmodel

De Algemene ledenvergadering stemde vrijwel unaniem voor een aanpassing in het Bestuursmodel. Een belangrijk besluit na alle jaren van groei van de organisatie om ook mee te groeien in het bestuur en toezicht. Met het behoud van het ledenbelang is er gekozen voor meer slagkracht bij de directie met verzwaard toezicht vanuit de Raad van Commissarissen. De huidige directie, bestaande uit Christel Teeuwen – van der Pol en Hans Oberg, is per 1 juli jl. statutair geworden. Daarnaast is de Raad van Commissarissen uitgebreid van 3 naar 5 commissarissen. Rob Klifman, CEO van Bouwmaat Nederland, is als ervaren commissaris gekozen als externe voorzitter. Samen met Richard Kaspers (CFO bij STG Eersel), Nicolette Stuivenwold (Head of Legal BAT NL), Bianca Wosyka – Berkers (Primera de Luifel in Helmond) en Martin Jacobs (Primera Jacobs in Alphen aan de Rijn) is hij per 1 juli jl. aan de slag. “Het zoeken naar wat ons bindt als toezichthouders sluit perfect aan bij de doelen van de coöperatie. Primera verdient het om vooruit te blijven gaan, consumenten zijn blij met Primera, de relevantie van Primera in de markt zal ons motiveren hoog aan de wind te blijven varen.”, aldus Rob Klifman.

Inspiratieboulevard

Na afloop van de ledenvergadering stond de rest van de middag in het teken van de Inspiratieboulevard. De ambities van Primera zijn groot. De komende jaren staan in het teken van “Verbeteren, Verrassen en Vertellen” om de winkels verder te laten groeien in haar buurtfunctie. Meer dan 50 leveranciers zetten, samen met team Primera, een fantastische Inspiratieboulevard neer. Maar liefst 7 hallen vulden zich met tabaks- & gemaksleveranciers met nadrukkelijk veel aanbod gericht op de verdere ontwikkeling van de buurtfunctie van de Primera winkels; PostNL, Digital Photo Systems (DPS), diverse telecom aanbieders, kantoor & stationery aanbod, boeken & tijdschriften en circa 18 wenskaarten en cadeau(kaarten) leveranciers. Aanbod afgewisseld met verrassing & inspiratie. Variërend van een signeersessie met Linda van Rijn, een “complimenten tankstation” voor positieve brandstof, diverse workshops gericht op verpakken, elektronisch bestellen en zakelijke verkopen tot zelfs een fotoshoot voor ondernemers om de buurtfunctie geheel “in stijl” te claimen. “Primera weer in volle glorie! Na 3 jaar eindelijk weer een LIVE ledenvergadering & inspiratieboulevard! Fantastisch om iedereen weer te zien. Het was écht samen goud waard met onze ondernemers, leveranciers en team Primera”, aldus Christel Teeuwen – van der Pol, Algemeen directeur Primera.

Ontvang gratis meer informatie over Primera

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Primera

×