Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans serveert een week lang andere koffie

Dierendag wordt dierenweek met gratis koffie voor iedereen die met zijn huisdier langskomt

De kans is groot dat je wordt aangesproken met ‘lorre’, ‘tjielp’, ‘woef’ of ‘knor’ bij Beagles & Beans. Van 3 t/m 9 oktober zet dé bagel- en koffiebar van Nederland alle huisdieren in het zonnetje. Want waarom maar één dierendag als je het ook een week kan vieren?

Tijdens dierenweek zal de franchiseformule haar naam weer omdopen tot Beagles & Beans. Deze tijdelijke naam gaat samen met een hartverwarmende actie in de vestigingen voor mens & dier. Wanneer de gast samen met zijn of haar favoriete huisdier een vestiging binnenwandelt, galoppeert of danst, trakteert Beagles & Beans hen op een vers bakje water & een gratis koffie. Van pony tot cavia & van hagedis tot kameel, iedereen is welkom bij Beagles & Beans

Zoals bij alle vriendschappen zorgt een verbinding voor veel mooie momenten samen. Beagles & Beans wil met hun gasten & huisdieren deze alledaagse wonderen koesteren. De liefde voor dieren is bij Bagels & Beans heel gewoon, kijk maar naar de huisregels: dieren zijn altijd welkom.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 het toevluchtsoord voor bagels, koffie & geluk. Een plek waar de drukte van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en zaligheid. Koffie of thee met iets lekkers erbij; bijvoorbeeld een belegde bagel met creamcheese, de vegetarische Paddoburger of een van de heerlijke salades of sappen. Altijd vers bereid en klaar terwijl je wacht.
De kenmerkende Bagels & Beans-sfeer met het accent op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar voor steeds meer liefhebbers gezorgd. Gelukkig maar, het is een uitstekend medicijn tegen de haast en het gejaag dat onze levens vandaag de dag bestempeld.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×