Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Baskin-Robbins introduceert nieuwe producten

’s Werelds grootste ijsketen, Baskin-Robbins, heeft ijsproducten ontwikkeld die speciaal geschikt zijn om in de retail schappen en bij horecazaken verkocht te worden. Het ijsmerk komt met 120 ml en 500 ml voorverpakte bekers gevuld met ijs. Baskin-Robbins zal met een pop-up store aanwezig zijn tijdens de Horecava van 7 tot 10 januari, waar de nieuwe producten gepresenteerd worden.

Baskin-Robbins in Nederland

Baskin-Robbins kwam eind april 2018 naar Nederland met hun eerste winkel in Utrecht. De vraag vanuit het hele land was groot: winkels in Amsterdam en Tilburg volgden daarop snel om verschillende steden te kunnen bedienen. In het eerste kwartaal van dit jaar zal Baskin-Robbins de vierde en vijfde vestiging binnen een jaar tijd openen. Almere en Eindhoven zullen de plekken zijn voor twee de nieuwe winkels.

“Door het assortiment uit te breiden met ijsbekers speciaal voor de horeca en retail, kunnen we op grote schaal de fans in Nederland op een handige manier van ijs voorzien. Zo kunnen we de speciale momenten die gecreëerd worden in de Baskin-Robbins stores, ook thuis op de bank realiseren”, aldus Roberto Fava, Managing Director van Baskin-Robbins in Nederland.

Retail en horeca

Zowel de retail als horeca kan de bekers van 120 en 500 ml aan hun vriesvak toevoegen. Ook biedt Baskin-Robbins de horeca de mogelijkheid om een shop-in-shop of verkooppunt te creëren in de huidige winkel. Onder andere supermarkten, bioscopen, tankstations en hotels kunnen de producten toevoegen.

Over Baskin-Robbins

Baskin-Robbins is ‘s werelds grootste ijsketen. Ze heeft meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld verspreid. Het merk werd opgericht door twee ijsliefhebbers wiens passie voor ijs leidde tot de creatie van vele ijssmaken, waaronder Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge en Very Berry Strawberry. Tegenwoordig heeft Baskin-Robbins meer dan 1300 ijssmaken en bieden ze op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes.

×