Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Casper de Nooijer nieuwe topman Audax

12 maart 2020

CEO Casper de Nooijer neemt na een succesvolle transitiefase het stokje over van Hubertus de Leeuw als topman van Audax.

Audax heeft de afgelopen twee jaar met de overnames van RDC, Marskramer en Bruna een nieuwe richting gekozen. In deze transitiefase was Hubertus de Leeuw de aangewezen topman van het bedrijf. Nu de transitiefase achter de rug ligt wordt het stokje overgedragen aan de huidige CEO, Casper de Nooijer. Casper vormt vanaf 6 maart jongstleden samen met Jeroen Naalden en Stefan Hutten de Raad van Bestuur van Audax.

Familiebedrijf in ontwikkeling

Hubertus de Leeuw blijft wel aan als voorzitter van de Raad van Aandeelhouders en blijft dus intensief bij Audax betrokken. Hij kijkt ernaar uit om in 2022 met alle medewerkers van het familiebedrijf de 75ste verjaardag van Audax te vieren. ‘’ In mijn nieuwe rol ben ik nog als vertegenwoordiger van de familie stringent aanwezig en betrokken bij de uitbouw en verdere groei van Audax als familiebedrijf, goede werkgever en voorbeeld voor de samenleving. “De governance van onze mooie onderneming is nu perfect ingericht en in goede professionele handen – onder leiding van CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur Casper de Nooijer met een sterk statutair directieteam – om Audax ook in de toekomst leidend te laten zijn.’’ Aldus Hubertus de Leeuw.

×