Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Christel Teeuwen (Primera) bij Het Nationale Franchise Congres 2020

Met ruim 15 jaar ervaring binnen de retail en Primera kent Christel alle ins en outs van de formule. Begonnen als hoofd marketing staat ze nu mede aan het roer van de Primera Coöperatie als Formuledirecteur. Zij zal aanschuiven tijdens het tafelgesprek van Het Nationale Franchise Congres 2020 op 1 oktober a.s.

 Primera is met 520 winkels één van de grootste franchiseorganisatie in Nederland en bestaat sinds 1991. De winkels van Primera bevinden zich op sterk uiteenlopende locaties van high traffic, wijkcentra tot toeristengebieden die elk om een eigen aanpak vragen.

Op het hoofdkantoor van Primera was twee jaar geleden al geïnvesteerd in het werken op afstand, waardoor het hele team gemakkelijker kom overschakelen op thuiswerken. Hoe Primera verder om gaat met de huidige coronacrisis, zal Christel Teeuwen verder toelichten tijdens Het Nationale Franchise Congres. Daarnaast zal ook de aankomende Wet Franchise nadrukkelijk besproken worden en nog veel meer!

Aan tafel zitten ook Philippe Vorst (CEO New York Pizza) en Dimitri Yocarini (CEO Olympia Uitzendbureau), zij zullen samen met Christel Teeuwen in gesprek gaan onder leiding van Marijke Roskam. Wat kunt u leren van deze absolute toppers?

Bent u werkzaam bij het formulemanagement van een franchiseformule en wilt u ook Het Nationale Franchise Congres online bijwonen?

 [box]Schrijf u dan hier gratis in![/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

×