Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De 283e NYP te Hoensbroek en de 284e NYP te Beuningen zijn een feit!

Op 6 november 2023 zette New York Pizza zijn expansie in Nederland voort met de opening van een nieuwe vestiging in Hoensbroek. Deze mooie locatie is geopend door Issa Haroon. Anderhalf jaar geleden opende Issa zijn eerste New York Pizza locatie. Deze locatie was gelegen in Brunssum. Issa heeft de winkel in Brunssum goed op de kaart gezet en stoomt binnen 1,5 jaar door naar zijn tweede New York Pizza vestiging.

Maar dat was nog niet alles, want slechts twee dagen later, op 8 november 2023, opende New York Pizza een locatie in Beuningen. De vestiging in Beuningen is geopend door Peter Heining en Rachid Amri. Voor Peter en Rachid is dit hun 16de New York Pizza locatie.

Met de opening van deze twee nieuwe filialen kunnen bewoners van Hoensbroek en Beuningen nu genieten van de smaak van New York Pizza.

Dus, als je in Hoensbroek of Beuningen bent en zin hebt in een pizza, weet dan dat New York Pizza nu ook in de plaatsen voor je klaarstaat.

De uitbreiding in zowel Limburg als Gelderland is een mooie stap voor New York Pizza, de komende maanden worden er nog meer dan 15 winkels geopend in Nederland. Wie weet kan jij in het nieuwe jaar genieten van New York Pizza bij jou in de buurt.

Ontvang gratis meer informatie over New York Pizza

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

New York Pizza

×