Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Documenten beheren met iBinder; Word nu franchisenemer

16 januari 2019
iBinder heeft zich aangesloten bij De Nationale Franchise Gids. iBinder is een cloud-based documentbeheersysteem voor de bouw- en vastgoedsector. Momenteel telt het systeem ruim 200.000 gebruikers in Scandinavië en Nederland. De bouwsector is een zéér lastige sector als het gaat om documentbeheer. Het is een grote, snelgroeiende industrie, waar fouten in documentatie zeer kostbaar zijn.

De start

Wanneer je een manier vindt om de documentafhandeling voor deze branche te kunnen vereenvoudigen, zou dit een groot succes kunnen worden. Met deze gedachte is de formule in 2011 in Zweden van start gegaan.

Een jaar na de start, was de formule marktleider in Zweden, na twee jaar bereikte de formule dezelfde positie in Denemarken. Toen volgde ook Noorwegen en nu wil de formule doorgaan met uitbreiden in de rest van Europa.

Mogelijkheden franchise

iBinder biedt de mogelijkheid van een vruchtbare samenwerking met hun Master franchisenemer in Nederland. De formule heeft een abonnementen structuur waar de franchisenemer het grootste deel als omzet zal behouden. Ook krijg je exclusieve rechten in jouw eigen regio, hiermee ben je gegarandeerd van een groot winstpotentieel.

De formule biedt trainingen met hun vertegenwoordigers en praktijkgerichte veldtrainingen. Ook wordt je lid van het internationale team en netwerk en krijg je toegang tot het CRM-systeem en ondersteunende systemen.

Regio’s

iBinder is op zoek naar franchisenemers in heel Nederland maar met name in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Oost-Nederland. Momenteel heeft de formule 10 regio’s aangewezen.

×