Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso en Travelbags werken samen in Groningen

Doppio Espresso is in Groningen een samenwerking aangegaan met Travelbags. Doppio heeft twee vestigingen in Groningen de vestiging aan Brugstraat grenst aan Travelbags, een winkel in tassen en koffers.

Tussen Doppio Espresso en Travelbags is een grote open doorgang gemaakt. Retail en horeca versterken elkaar. De ondernemers Jasper van Nes en Jordy Snuverink van Doppio merkten snel de voordelen in de praktijk: “Wij zorgen voor extra beleving bij Travelbags en wij merken dat bezoekers van Travelbags bij ons ontspannen koffie komen drinken”.
“Niet geheel toevallig werken wij voor zowel Doppio Espresso als Travelbags”,vertelt Hans Stenvert, directeur van Harmeling Interieurconcepten.

Voor Travelbags rolt Harmeling Interieurconcepten een nieuw flexibel interieurconcept uit. Het moet eenvoudig kunnen worden toegepast in nieuwe winkels van het tassenmerk, maar ook bijdragen aan een snelle metamorfose van bestaande winkels bij nieuwe collecties. De wandsystemen zijn opgebouwd uit metalen kaders waarbinnen houten schappen en draagsystemen op maat kunnen worden toegepast. De betonvloer heeft een blanke coating met daarop verschillende tapijten die de sfeer in de betreffende ruimte bepalen. Travelbags, vooral bekend als online retailer, wil ook actiever worden in de fysieke markt.

×