Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een nieuwe stap voor een succesvolle franchiseformule

Na 17 jaar verlaat Verhage Hellevoetsluis haar vertrouwde locatie in winkelcentrum De Struytse Hoeck voor een ruimere plek in het voormalige pand van La Place. De nieuwe locatie biedt meer zitplaatsen, een groot terras en een toekomstbestendige keuken. Allemaal volgens het moderne Verhage concept.

De Rotterdamse franchiseformule staat niet meer alleen bekend om klassieke oud-Hollandse snacks, maar biedt een breed scala aan producten zoals burgers, vers bereide sandwiches, salades en zelfs koffie met gebak van Patisserie Dudok. Abdel el Bouchetaoui, franchisenemer sinds 2007, is trots op de vernieuwing: “In de afgelopen 15 jaar is er bij Verhage veel veranderd. Ik ben ontzettend blij met mijn volledig nieuwe restaurant en kijk uit naar de reacties van onze gasten.”

De heropening van Verhage Hellevoetsluis markeert een belangrijke stap in de evolutie van deze franchiseformule, die in 1967 werd opgericht. Met 44 restaurants in Nederland, geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers, biedt Verhage uitgebreide ondersteuning aan haar franchisenemers. Dit omvat centrale inkoop, marketing, automatisering, administratie, commerciële winkelbegeleiding, training en opleiding, personeelsondersteuning, juridische zaken en projectinrichting. Dankzij deze ondersteuning kunnen franchisenemers zich volledig richten op het runnen van hun eigen onderneming, terwijl ze profiteren van de schaalvoordelen en expertise van een groot netwerk. Abdel el Bouchetaoui benadrukt de voordelen: “We willen het mooiste fastservice restaurant van Hellevoetsluis worden. De nieuwe locatie stelt ons in staat om Verhage naar een nog hoger niveau te tillen.”

Franchisen bij Verhage: Een Kansrijke Onderneming

Verhage biedt een aantrekkelijke franchiseformule voor ambitieuze ondernemers die hun eigen restaurant willen runnen. De organisatie, met ruim 50 jaar ervaring, combineert de voordelen van franchising met de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap. Dit betekent dat franchisenemers niet alleen gebruikmaken van de naam en het concept van Verhage, maar ook profiteren van uitgebreide ondersteuning en training. “Bij Verhage bieden we volledige ondersteuning bij alle uitdagingen die op je pad komen, zodat jij je droom kan verwezenlijken,” aldus de Verhage Horeca Groep.

Ondernemen bij Verhage betekent meer dan alleen een gezonde omzet realiseren. De franchiseformule richt zich ook op het opleiden en begeleiden van medewerkers, waarvan velen doorgroeien tot franchisenemer. Dit familiebedrijf hanteert een informele en laagdrempelige aanpak, met een focus op lange termijn succes. Voor potentiële franchisenemers biedt Verhage een transparante structuur en uitgebreide begeleiding, wat het starten van een eigen bedrijf een stuk toegankelijker maakt. Ben jij ondernemend, gastvrij en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is franchisen bij Verhage misschien wel de perfecte stap voor jou. Vraag vandaag nog informatie aan en ontdek de mogelijkheden om je eigen Verhage te openen en deel uit te maken van deze succesvolle en dynamische franchiseformule.

Ontvang gratis meer informatie over Verhage

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Verhage

×