Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste Jumbo in België met HEMA assortiment

Jumbo opende 23 september jl. haar tweede winkel in Deurne aan Wim Saerensplein 8-10. Voortvloeiend uit de samenwerking tussen Jumbo en HEMA kunnen klanten in de nieuwe Jumbo winkel in Deurne ook terecht voor een deel van het HEMA assortiment.

Jumbo Deurne Wim Saerensplein

De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1.200 vierkante meter en stelt zo’n 70 lokale mensen te werk. “We zijn ontzettend blij met onze tweede winkel in Deurne. We kunnen niet wachten om aan onze klanten Vlaamse klassiekers aan te bieden. Maar ook om hen de unieke Jumbo producten te laten ontdekken, zoals Wapenaer kaas en onze La Place producten. Tevens kunnen klanten bij ons terecht voor vers bereide pizza’s om thuis af te bakken. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen en willen dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Deurne voor meer dan 100% tevreden klanten”, geeft filiaalmanager Steven Janssen aan.

Samenwerking Jumbo en HEMA

Als eerste Jumbo in België verkoopt Jumbo Deurne Wim Saerensplein onder meer HEMA producten. “We zijn erg blij dat we na het succes in Nederland nu ook een eerste Belgische Jumbo kunnen open met HEMA artikelen. Een mooie toevoeging van onze HEMA producten in het ruime assortiment van Jumbo, om zo nog meer tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten”, voegt Carla Velghe, Country director Belux bij HEMA, toe.

Toplocatie

“Ik ben ontzettend blij dat we deze mooie tweede winkel in Deurne hebben geopend en zo nóg meer inwoners kennis kunnen laten maken met Jumbo. Het is onze derde winkel in de provincie Antwerpen en de vijfde in België,” zegt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “We hebben wederom een toplocatie in Deurne weten te bemachtigen en er staat een fantastisch team klaar om de klanten te ontvangen. Ik ben er van overtuigd dat we er ook hier een goed succes van kunnen maken met onze unieke Jumbo formule.”

×