Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste vrouwelijke Taco Mundo ondernemer opent tweede vestiging

Sanne van der Noord, franchisenemer van de nieuwe vestiging, begon ruim 10 jaar geleden als stagiair bij Taco Mundo Groningen Centrum. Na een aantal jaar besloot ze eigenaresse te worden van de vestiging. Sanne is hiermee de eerste vrouwelijke franchisenemer geworden binnen de franchiseformule. Na 4 jaar besluit ze een tweede winkel te openen in Groningen aan de Vechtstraat 68 en kan ze niet wachten om de nieuwe klanten te ontmoeten.

21 jaar geleden is de Nederlandse franchiseformule Taco Mundo ontstaan. Inmiddels staat het bedrijf bekend om hun versbereide Mexicaanse gangen zoals onder andere Taco’s, Burritos, Quesadilla’s en Enchiladas, waarvan een groot deel vegetarisch is. De Mexicaanse gerechten zijn thuis te bezorgen doormiddel van elektrische fietsen en scooters of u haalt het bij de dichtstbijzijnde Taco Mundo af.

Van stagiair, naar eigenaar

‘’Het doel was in eerste instantie om een succesvolle Taco Mundo winkel te openen” vertelt Sanne bewonderend. “Dit is gelukt en hier beleef ik nog elke dag veel plezier van. Het succes en de enorme groei laten zien wat een potentie er nog is voor de Mexicaanse keuken, daarom is het openen van een tweede winkel in Groningen voor mij een logische stap. Toen ik ruim 10 jaar geleden bij Taco Mundo begon had ik nooit gedacht dat ik op een dag eigenaresse zou zijn van twee winkels”. “Maar dat maakt het stiekem nog leuker en wie weet komt er ooit wel een derde winkel in Groningen. Mijn doel is om iedereen in Groningen fan te maken van de overheerlijke Mexicaanse gerechten die wij op ons menu hebben staan. Ik houd van goed en lekker eten en om gezelligheid te creëren voor mensen door middel van eten. Of het nou in de winkel is of thuis aan de eettafel of op de bank. Het liefst deel ik dit met heel Groningen en omstreken”.

Ontvang gratis meer informatie over Taco Mundo

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Taco Mundo

×