Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Etos behaald mijlpaal met 200e vestiging in Nederland

16 juni 2022

Etos is een Nederlands Drogisterijketen en kent filialen over heel Nederland. Op 15 juni 2022 heeft Etos zijn 200e vestiging geopend in Den Bosch. De inrichting van de nieuwe winkel kent een geheel nieuw winkelconcept. In dit winkelconcept staat gezondheid en beauty meer centraal.

Nieuw winkelconcept

De drogisterijketen meldt dat een van de innovaties de integratie van twee behandelkamers van De Huidkliniek is. De drogisterijketen geeft daarbij aan dat de samenwerking tussen beide partijen in Nederland al langer een feit is, maar dat de in-shop behandelkamers van de kliniek nieuw zijn. Volgens het nieuwe concept kunnen klanten advies vragen bij de huidtherapeuten, waarna de geadviseerde artikelen in de winkel te vinden zijn.

Focus op eigen huismerk

De nieuwe winkelindeling zorgt volgens Etos voor een betere focus op het huismerk. Zo worden de huismerkproducten van Etos breder uitgestald. Het doel van Etos is om een warme uitstraling te bereiken. Dut wordt gerealiseerd door een visgraatvloer en zachte tinten op de muren.

Over Etos

Etos is onderdeel van Ahold Delhaize en positioneert zichzelf als een dochteronderneming. De drogisterijketen is opgericht in 1919 en is voortgekomen uit een coöperatie van kruidenierswinkels. De naam Etos staat voor Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking.

×