Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent deuren in Bladel

Fit worden in 20 minuten per week. Zeg zelf: het lijkt te mooi om waar te zijn. Toch is het sinds 4 september mogelijk in Bladel, waar fit20 haar deuren opent aan de Sniederslaan 53d. Daarmee krijgt het dorp in Kempen een eigen vestiging van het snelgroeiende fit20, dat buiten de Bladelse gemeentegrenzen al jaren bezig is aan een (inter)nationale opmars.

Bijzondere kenmerken

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. De trainingen worden in slow motion uitgevoerd onder deskundige begeleiding. Beoefenaars trainen 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer. De intensieve vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo fitter, sterker en energieker wordt. Dankzij de korte uitvoering per oefening in combinatie de lage temperatuur in de studio, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te zweten. Bij fit20 kan je er voor kiezen om alleen of met een vaste partner te sporten.

Bijzonder is de unieke sensor technologie van fit20. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de correcte manier en met het juiste tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat.

Voor directeur van fit20, Walter Vendel, is het openen van de studio in Bladel een hoogtepunt.’ Ik ben ontzettend blij voor de mensen in en rondom Bladel dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden.

Van medewerker naar studio-eigenaar

Joost van Bisen, studio-eigenaar van fit20 in Bladel, is begonnen als trainer in Eindhoven. Daar zag hij hoeveel impact de training van fit20 op mensen kan hebben. fit20 spreekt een brede doelgroep aan en iedereen heeft baat bij de training of je nu fanatiek sporter bent of juist niet. Om die reden is Joost enorm trots dat hij nu de kans heeft om in zijn eigen regio mensen te helpen om op een effectieve en efficiënte manier gezonder, sterker en fitter te worden.

Over fit20

fit20 is een intensieve personal training van slechts 20 minuten per week. De effectiviteit van de fit20 training is wetenschappelijk bewezen door een groot longitudinaal internationaal onderzoek van Southampton Solent University.

fit20 is van origine een Nederlands concept en heeft 150 studio’s verspreid over 12 verschillende landen. Naast particuliere studio’s telt fit20 in ons land tien @work-studio’s, bij onder meer Ahold, Siemens en LC Packaging.

Wil jij meer weten over franchisen bij fit20? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over fit20

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

fit20

×