Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisedirecteur Douwe Snel vertrekt bij Jumbo

jumbo douwe snel

Douwe Snel verlaat Jumbo in juli als franchise & vastgoed directeur. Snel zet zijn carrière voort bij verticalfarmingbedrijf Plantlad. Snel gaat hier verder als financieel topman.

Carrière bij Jumbo

Snel begon in september 2014 zijn carrière bij Jumbo als directeur commercial control. Na de overname van Emté in 2018 werd Douwe als cfo medeverantwoordelijk voor het runnen van deze keten tot de ombouw. Vervolgens werd Douwe de manager van acquisities & special projects in september 2019. Een half jaar later werd hij doorgeschoven als verantwoordelijke voor alle vastgoed- en franchiseactiviteiten.

Volgens COO Cees van Vliet heeft Snel een belangrijke bijdrage geleverd aan Jumbo. Hij noemt voorbeelden zoals het versterken van managementcontrole, vastgoedportfolio en samenwerkingsverbanden met jumbo-ondernemers.

Jumbo (franchise)formule

Jumbo is een van de grootste supermarktketens van Nederland en telt meer dan 700 winkels. Jumbo kent een stormachtige groei en heeft in het afgelopen decennium een omzet van bijna 10 miljard euro. Jumbo telt naast 340 eigen winkels meer dan 360 franchisenemers die de unieke Jumbo formule voeren. Het aantal franchisenemers groeit bij Jumbo. Jumbo mag zich dan ook de grootste franchisegever van Nederland noemen. De Jumbo formule focust zich op wat de klant wil en niets anders (NFV,2021).

×