Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule Bufkes wint de Nederlandse Franchise Trofee 2022

NFV

Op dinsdag 31 mei jl. is franchiseformule Bufkes uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Franchise Trofee 2022. De vakjury geeft aan dat er sprake was van een close call. Na een uitgebreid overleg maakte de jury bekend dat Bufkes de winnaar was van De Nederlandse Franchise Trofee 2022. De formules werden beoordeeld op zeven hoofdpunten. De drie genomineerden waren dit jaar Jamin, Bufkes en Zuivelhoeve.

Kroon op het werk

‘Dit is een geweldige verrassing, en een geweldige opsteker na een vervelende coronaperiode. Dag-in, dag-uit runnen wij deze formule samen met de franchisenemers, en dat doen wij met ontzettend veel passie en plezier. Het winnen van de NFV Trofee is dan ook de kroon op ons werk.’

De NFV Franchise Trofee is een vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks uitgereikt door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. Sinds 2004 wordt de Trofee uitgereikt en beloont franchiseformules op het gebied van kwaliteit, winstgevendheid en samenwerking.

Om in aanmerking te komen voor de Trofee moet je als franchiseformule voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van een goede verdiencapaciteit, winstgevendheid en onderlinge communicatie. Daarnaast moet je als franchiseformule erkend zijn door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) om in aanmerking te komen voor een nominatie. Verenigingsleden zijn in staat om franchiseformules te nomineren. De vakjury bepaald dan op basis van de ontvangen documentatie en een presentatie, gevolgd door vragen, welke formule de uiteindelijke winnaar wordt.

×