Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule Burger Business overgenomen door Kwalitaria

Per 1 januari 2023 wordt de franchiseformule Burger Business overgenomen door Kwalitaria. Burger Business is opgericht in 2015 door vrienden Valentijn Prince en Daan van Loon. De formule richt zich op de bezorging van ambachtelijk bereide premium hamburgers. Hun slogan luidt : ‘Fair, fast and fresh, delivered to your door. De overname van Burger Business biedt de locaties van Burger Business in Tilburg, Breda. Eindhoven en Nijmegen veel samenwerkingsvoordelen. De franchiseformule Kwalitaria ziet veel kansen om voordeel te halen uit de kennis van het premium burger segment.

Knowhow

Kwalitaria ziet de laatste jaren een groei in de verkoop van hamburgers. Voor de franchiseformule met meer dan 135 vestigingen, is dit een interessante groep om zich in te gaan onderscheiden. Veel aandacht gaat er naar de verduurzaming van de recepten. Door de samenwerken van Kwalitaria en Burger Business wordt er veel kennis gewonnen om deze groep verder te ontwikkelen in 2023 .Joep Leemans, algemeen directeur kijkt uit naar de samenwerking met de franchisenemers. De overname van Burger Business past bij de ambitie om hun leidende positie in de markt uit te bouwen. 

Pilot

Per januari zal de eerste pilot gedraaid worden in Tilburg om beide formules met elkaar te verbinden. Beide merken moeten elkaar gaan versterken. De oprichters van zowel Kwalitaria als Burger Business zullen de integratie gaan begeleiden. Groeiplannen voor in de toekomst moeten nog worden ontwikkeld, deze zijn afhankelijk van de pilot in Tilburg.

Valentijn Prince, medeoprichter van Burger Business is acht jaar geleden met zijn vriend dit avontuur gestart. Hij zie de overname door Kwalitaria als een mooie en logische stap. Het biedt de bestaande franchisenemers betere ondernemerskansen. De franchisenemers kunnen nu beter gebruik maken van de voordelen door de schaalgrootte en de kennis van deze grote franchiseorganisatie.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×