Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule De Beren opent vestiging in Valkenburg

De_Beren_Valkenburg
In het nieuwe centrum van Par’Course Experience opent De Beren op 8 februari jl. een nieuw restaurant in Valkenburg. Een bijzonder moment voor startup-koppel Jeffry Peels en Peggy Martens. Jeffry was voorheen projectmanager bij De Beren en had altijd al de ambitie om ooit zijn eigen De Beren te runnen.

“Ik kan bijna niet geloven dat ik samen met mijn vrouw dit De Beren restaurant in Valkenburg open. Ik vind het een fantastisch concept en heb er met veel plezier gewerkt. Daarnaast zijn we beiden verliefd geworden op de prachtige omgeving en het indrukwekkende pand”, aldus Jeffry Peels.

Restaurant De Beren Valkenburg opent in het nieuwe Par’Course Experience Centre. Het oude gebouw van Brouwerij De Leeuw is volledig gerenoveerd en is een nieuw knooppunt voor liefhebbers van recreatie -en culinaire liefhebbers. Het restaurant De Beren is een belangrijk onderdeel van het nieuwe gastronomische centrum van Valkenburg aan de Geul, gelegen midden in een beschermd natuurgebied Heuvelland.

83 gasten binnen, 136 buiten

Franchiseformule De Beren opent ondanks de pandemie met trots zijn derde filiaal in Limburg, in navolging van Roermond en Kerkrade. De ruime locatie biedt binnen plaats voor 83 gasten en daarnaast kunnen er nog 136 gasten plaatsnemen op het terras. Het grote terras biedt naast ruimte ook een uitzicht op het groene natuurgebied van Heuvellland.

Ontvang gratis meer informatie over De Beren restaurants

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Beren restaurants

×