Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule HEMA en NS verlengen samenwerking

05 september 2023

In een strategische zet voor de toekomst hebben franchiseformule HEMA en de Nederlandse Spoorwegen (NS) onlangs hun samenwerking met maar liefst zeven jaar verlengd. Deze contractverlenging opende de deur voor een grootschalige vernieuwing van de winkels, met als doel een frisse en eigentijdse uitstraling te creëren. Bovendien zal het assortiment zorgvuldig worden aangepast om te voorzien in de behoeften van reizigers onderweg. Denk aan praktische artikelen zoals paraplu’s, toiletartikelen, mode en cadeauartikelen.

De vernieuwde Hema-winkels zullen niet alleen opvallen door hun logische en overzichtelijke indeling, maar ook door hun gezellige en duurzame ambiance. Ze zullen boordevol zitten met hoogwaardige, praktische producten die tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

Eerste Vernieuwde Winkel op Amsterdam Centraal

De metamorfose begon op het Amsterdam Centraal Station, waar Hema verhuisde van de Westelijke reizigerstunnel naar een ruimere locatie in de IJhal. Deze nieuwe winkel belooft een breed scala aan producten te bieden die passen bij de dagelijkse behoeften van reizigers, waaronder huishoudtextiel, beautyproducten, mode, bureauartikelen, huishoudelijke benodigdheden, feestartikelen, cadeaus en een uitgebreid assortiment van voedingsmiddelen en dranken. Bovendien is er bijzondere aandacht besteed aan duurzame producten. Zelfscankassa’s zullen de efficiëntie verhogen en het winkelen nog gemakkelijker maken.

Nieuwe Koers voor HEMA

De vernieuwing van de stationswinkels maakt deel uit van de bredere herpositionering van HEMA, die ruim anderhalf jaar geleden werd ingezet om het merk weer “Echt HEMA” te maken. In maart en april werden vier pilotwinkels geopend om dit nieuwe concept te testen. In november en december staan de verbouwingen van de Hema-winkels op de stations in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Den Bosch op de planning. De stationswinkels in Alkmaar, Maastricht en Amsterdam-Zuid volgen begin 2024.

Vertrouwde Winkels op Negen Grote Stations

Het nieuwe contract tussen HEMA en NS omvat negen grote stations, waaronder Utrecht Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Amsterdam Centraal, Leiden Centraal, Amsterdam Zuid, ‘s-Hertogenbosch, Alkmaar en Maastricht. Deze overeenkomst zal zeven jaar van kracht zijn en biedt de kans om de bestaande HEMA-winkels op te knappen en te verfijnen, terwijl het aanbod nog meer wordt afgestemd op de behoeften van de reizende bezoekers.

Kortom, de vernieuwing van de HEMA-winkels op de NS-stations belooft een spannende ontwikkeling te worden voor zowel frequente treinreizigers als liefhebbers van dit Nederlandse merk. Het project is een uitdrukking van HEMA’s vastberadenheid om terug te keren naar zijn roots en zijn positie als een echt Nederlands icoon te verstevigen. Met de uitbreiding van het assortiment en de verbeterde winkelervaring zullen reizigers zeker de vruchten plukken van deze vernieuwde samenwerking tussen Hema Franchise en NS.

Ontvang gratis meer informatie over HEMA

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

HEMA

×